Stanby untuk bersalin

Halluuuuu…………
entry nie aku dah schedule kan sebelum aku take on leave….
just nak bagi tau…..
hari ni 25/02/2009 aku akan masuk Wad….
kan sesaja masuk yek……
tapi terpaksa masuk……
sebab hari tu scan doc cakap baby dalam perut nie SONGSANG
maka terpaksa la aku ditahan wad tuk arini…..

aku akan menjalani imbasan baby lagi sekali….
so…hopefully baby kembali kedudukan asal……
iaitu kepala ke bawah……..
tapi kalu still x pusing lagi……
kemungkinan 26/02/2009 aku akan di bedah,….

aku bukan x g berubat……
dah pergi yek….tp x berurut jer…
aku x moh tanggung risiko kalu berurut….
biarla dengan kuasa tuhan…..baby tu pusing
aku dh berusaha pergi berubat dan ambil air selusuh sekali…
kalu dah baby x moh nak pusing nak wat cam ner….

so…….aku hanya mengharapkan doa dari u all…….
semoga aku selamat melahirkan anak…..
aku pula sudah bersedia dengan segalanya….
andai aku terpaksa dibedah…..aku redha…..
andai dapat bersalin normal…..
syukur pada tuhan……..

di kesempatan ini…….
aku juga memohon kemaafan andai kata
sepanjang aku ‘memblog’ aku ada terkasar bahasa ker
membuatkan pembaca terasa ker….
dan pada kawan2 sumer……
insya allah,…….andai umur ku panjang….
kita akan berjumpa lagi dan aku akan terus ‘mengupdate’ blog……

aku mohon semoga selamat semuanya….
A.M.I.N

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  1. Ayu says:

    Cik Sumi ni dah selamat dibedah pada 25hb FEB. Sbbnya ada opening 4cm masa dia pegi wat check up.
    Masih lagi di hospital kajang tatkala komen ini dibuat.
    dan dia akan berpantang di rumahnya…sekian

Leave a Reply

CommentLuv badge