Yang di Tunggu Telah Tiba!!!

wah…aku dapat 1 panggilan…
dia nak hantar satu bungkusan….
then tgh dok cari umah aku yg kat kajang..
aku terus suh dia hantar kat umah baru aku kat Bangi….

Sure Reach

rupanya SURE REACH….
memang betul2 REACH la…aku bg jer alamat baru aku..
x sampai pun 10 minit udah sampai…….

Parcel

barang nie aku dapat dari Dutch Lady Product….
sejak anak2 aku minum Susu Dutch Lady, aku suker tol kumpu pembungkus nya…
laki aku cukup marah bab kumpul mengumpul….
sebab wat semak umah jer…tp aku sorokkan..huhuhu

kebetulan dalam paper ada “Kumpul dan Tebus” dari Dutch Lady…
aku apa lagi…gunting Bar Code nya…dan hantar….
akhirnya aku dapat jua barang dari Dutch Lady..
sebb aku ingat x dapat…maklum la kan ramai yang ngantor….

Barang yang aku redem tu adalah :-

Baju

1) T-Shirt

frame

2) Frame Gambar

Bekas Kedap Udara\

3) Bekas Kedap Udara

towel

4) Towel

sumer barang tu dalam 3 set, memandangkan aku ada 3 orang anak kan..
hehehe…..
so..Thanks pada Dutch Lady Product….
lain kali wat lagi macam tu yek….
aku suker tol part redem meredem nie…
huhuhu………..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

  1. Zana says:

    waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! bagusnya… dulu ada hati gak nak ngumpul. tapi sampai ke sudah tinggal kenangan. nak buat jugak lah. mane tau rezeki kendian hari. kan???

    anak zana pun minum DL. dulu dugro.. depa pun ada gak buat gini kan??

  2. sumijelly says:

    @ zana
    hehe…tuol..nak kumpul kene bersabar tu..
    kekadang suami sumi buang pembungkus tu..
    sumi kutip balik kat tong sampah..
    hahaha..
    dan hasilnya….
    tadaaaaaaaaaaa………………
    pueh hati la…..

Leave a Reply

CommentLuv badge