Family Day at A'Famosa

Ni citer aku g Family Day…
Family Day opis aku… kat A’Famosa.. 3 hari 2 malam
so..nampak gayanya entry kali nie berperingkat2 la…
nak update terus menerus pun susah..
ada kerja lain gak nak wat…

standardla aku... mesti ambik gmbr penginapan

standardla aku... mesti ambik gmbr penginapan

kali nie aku duk kat D’Sayvour Condo
ada lah 2 bilik tido, 2 bilik air…
dapur memasak pun ada…
tp aku x masak la..
sebab makanan dah include sekali..

sebenarnya area citu x leh ambk gmbr...tp PEDULIK apa aku...aku tetap gak ambik.. muahaha.......

sebenarnya area citu x leh ambk gmbr...tp PEDULIK apa aku...aku tetap gak ambik.. muahaha.......

malam tu sempat la pusing2 COWBOY TOWN…
area citu ada THEME PARK yg x berapa THEME PARK la…
rasanya sonok lagi kot FUN FAIR kat umah aku tu…
muahahaaaaaa…………

P6057746

takut tol danial ngan singa tu...ambik jejauh jer...

sempat la aku ambik gambar ngan singa tu..
tp ambik jejauh jerla…
lagi pun NOT ALLOWED OUTSIDE CAMERA kan…
so..aku main snap jerla..
jauh pun jauh la.. muahahaaaaaa……..

P6067782

udah standby nak turun padang...gehgehgeh..

esoknya acara bermula….
pepagi aku anak beranak dah bersiap..
g sarapan dulu la… kang x makan lapor la pulak..
lepas tu terus ker padang..
acara sukan bermula la…

P6067867

ramai sunguh org...tp bila petang jadi surut..hahaha

masa nie la baru leh jumpa sumer…
maklum la… time nie la leh bersua muka..
kalu tidak….. KERJA…KERJA…KERJA…
hehehehe…. (mcm banyak benor keje kan?)

P6067868

pepagi wat senaman ngan menari poco-poco

biasalah…acara pembukaan…
bersenam sambil menghirup udara yang segar…
sebaik cuaca ok…
cuma x der angin la…
jadi…panas rasanya udara…

P6067915

tekun tol anak2 aku mewarna

aku x der masuk acara apa2 pun…
untuk anak2 aku masukkan acara mewarna…
ala…….just conteng2 jer…
bukan nyer betul2 derang kaler pun…
dapatlah hadiah saguhati…

P6067949

acara memandi sure x lepas...hehehe

belah petang nya…
lepas makan, terus g mandi kolam….
anak2 aku..jumpa kolam dh x reti nak naik..
jenuh aku memanggil…

P6068011

acara kemuncak waktu malam... DINNER TIME

malam tu DINNER bersama2….
TEMA DINNER warna BIRU
beberapa biji DURIAN dijamu pada setiap meja..

P6078017

lebih kurang cam zoo negara la...bezanya cuma naik kenderaan melawat binatang jer..

keesokan nya… last day kat A Famosa
pergi melawat Animal World Safari…
macam Zoo negara la..
cuma kita duk dalam kenderaan, binatang yg berkeliaran

P6078126

anak2 aku dah kelaparan.... sumer dia sapu...

petang waktu makan….
anak2 aku dah lapor…
makan sendiri la derang…
x moh dah aku suap…
derang nie suker makan mee berbanding nasi…
tapi kalu dh x der mee, nasi pun leh jugak

P6078133

masa untuk pulang.....

lepas makan..kitaorang pulang…
tapi sempat singgah umah member aku…
kira2 kul 4 ptg kitaorang bertolak dr melaka…
kul 6 petang br sampai umah…
jem giler arr…..

SELESAI sudah acara di A Famosa…
nanti aku detailkan sikit setiap cerita…
so…tunggu jerla entry berikutnya…
ni hanya gambar sekilas jer…
muahahaaaaaaa……………….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge