Demam kembali melanda!

Adeh….VIRUS DEMAM nie susah tol nak ilang kan??
hari tu masa Danial,Iskandar dan Zulfadhli demam aku cukup susah hati..
sebab mereka kalu seorang demam,
sumer akan berjangkit2… termasuk aku ngan my IR nanti..

Iskandar

Malam tadi my IR la yang pasan badan dia panas..
aku x perasan pulak …(errk..nampak benar x sentuh anak kan?hahah)
then aku pun rasa la suhu badan nya..
ha’ah la demam..
terus bagi ubat demam…

iskandar

pagi tadi masih lagi ada demam nya..
aku bagi tahu kat Pengasuh TASKA,
andai demam nya x surut, sila la call aku yek..
sebab aku takut demam lain la pulak..

iskandar

emmm….harap2 demam nya akan surut..
nak2 raya nie, kalu demam susah nak beraya..
anak2 meragam memang sumi x suker kuar..
sebab masa demam dia more pada tido dr berjalan..
huhuhuu…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge