Yeha..aku adalah pemenang!

Yahuuu….. x kusangak, buah cempedak menjadi nangka…

Sungguh murni tul tuan puya blog itu.. kerana memilih aku sebagai pemenang nya… TERIMA KASIH!

Pemenangnya adalah aku!

Aku sebenarnya saja2 masuk..dan x sangka la pulak leh menang..

Walaupun bukan la hadiah KERETE @ WANG RINGGIT…tetapi keikhlasan untuk menjawab soklan yang diberi benar2 membuahkan hasil sebagai seorang pemenang… perghh….poyos jer kan aku nie :love:

erk….melalut2 aku tulis..padahal menang kecik jer…

Apa-apa pun terima kasih kepada Triplesmiley kerana sudi menganjurkan peraduan sebegitu rupa..

pergh…nampaknya x sabar aku selepas ini..confirm hari2 balik bukak peti surat..hahahahaha……….. 🙂

emmm…sebut pasal hadiah, tetiba teringat kat Mama Casper

Mana pulak hadiah Mama Casper yek… x sampai2 lagi ni.. x sabar aku dh…apakah adiah nya itu yek.. 8)  huhuhu…

Nizaa dpt hadiah nuffnang, kak sumi dpt hadiah dr Mama Casper.. okl a tu…dr x der kan…. hehehehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments

    • sumijelly says:

      @nizaa,
      harusla…tp hadiah x la mcm nizaa tu…nizaa nya best2…
      dr sehari ke sehari konon nak wat REVIEW pasal project aplha..x buat2.. dh habis yek?? huhuhu…lambat la kak sumi ni kan…heheheh

Leave a Reply

CommentLuv badge