Bertambah lagi anak buah ku!

baby

Pada 23.11.2009 lahirkan seorang bayi perempuan di HUKM oleh kakak ipar ku. Anak yang ke tiga selepas kelahiran pada tahun 2004.

baby

Sebelum nie abang sulung aku mempunyai 2 orang anak perempuan, Diana dan Qaisara. Rezeki kali nie perempuan juga. x perla, x der rezeki nak dapat lelaki. emm… mcm mana la pulak aku yek nanti kalu aku ngandung anak ke 4..dapatkah anak perempuan?? 🙂

K..k…lupakan kisah aku nak mengandung yek.. lambat lagi tau..

baby

Baby comel ni di lahirkan di HUKM secara normal. Beratnya hanya 2.80kg sahaja…kecik kan… comel jer ….

Tadi petang aku singgah umah mak aku kat PI g jenguk kakak ipar aku. Dia dah balik dr HUKM, jadi better g umah mak aku kan..dpt makan. lama x makan masakan mak aku.. hehehehe

baby

Sekarang Qaisara x leh panggil kakak lagi, kene panggil Kak Ngah @ kakak Qaisara.. aku lupa la pulak apa nama anak buah aku nie…

Dengan kelahiran kali ini maka genaplah 12 orang cucu mak aku… Tahun depan kakak aku lak akan beersalin untuk anak yang ke – 6… bertambah lagi….hehehe..

ishk..ishk..dh nak masuk 6 org dah kau kak Ida.. hehe..sebaik aku ada gak yang bedah… kalu tidak, semendang jer ngandung salin, ngandung salin.. ishk..ishk..ishkk… 🙂

baby

Ohw….itu bukan ibunya yek.. kalu aku yang bersalin confrim korang lebih awal dah tahu kan?? …itu adalah mak teh nya yang comel lagi cun yek…hehehe 🙂

Selamat berpantang la pada kakak ipar ku… :love:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

  1. su@mamasyaza says:

    dear sumi, pegang lelama ckit baby tu…mana tau kang nanti berjangkit..buleh dpt baby girl laks…petua org tua2…kalo nak pregnant n teringin nak dpt baby girl…g curi senduk umah akak ipar sumi tu…hehehe…kot2 leh dpt anak pompuan…penah dengar tak petua camtu..????
    .-= su@mamasyaza´s last blog ..Alhamdullillah…. =-.

Leave a Reply

CommentLuv badge