Masih dalam mood raya?

Hehehe..sempena nak raya haji ni… x salahkan kalu aku kuarkan gambar raya masa kat opis nie kan??

Dari sehari ke sehari aku nak publish, x gak buat2..

Since nak raya haji, x salahkan aku sajikan gambar raya.. lagi pun nak Raya Haji, so meh kita timbulkan suasana Raya.. ecewaaahhh….

raya

Oh..inilah sebahagian Keluarga Opis aku.. sebenarnya ada lagi yg x ada dalam gambar nie.

Ada yang bercuti, yang ilang entah kemana.. hehehe.. maklum la suasana raya.. sibuk melayan tetamu…opss.. makanan…

raya

Oh…gambar sebelumnya amat sopan sekali… selepas sopan, mestila kurang sopan.. hahaha..

Yer acara GAYA BEBAS.. itu aku yg sebut la.. 🙂

Dah x sopan sungguh rakan2 aku ni kan?? tapi koran gpasan x yang duduk di barisan hadapan.. sopan lagi kan??

Mana x sopan, depan sekali mestila ketua2 dia Bahagian aku.. dan yang berbaju Biru Laut tu Pengarah aku..

Oh..ya.. dia masih bujang lagi yek.. ada yang nak ngorat?? 🙂

raya

Selepas bergambar bersama keluarga opis, kami berpakat nak bergambar bersama Pengarha aku nie..JUST WOMEN only!

Tapi bila aku perhatikan gambar nie.. dh macam meraikan PENGANTIN BARU jer kan?? kehkehkeh

x per.. x per.. depa masih bujang.. dan single.. x salahkan? kan?? 🙂

raya

hahaha..aku cukup suker gambar ini.. gambar GAYA BEBAS… tgk..tgk.. aku over tul sebelah boss aku tu kan..

Selamat Hari Raya Aidiladha sumer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge