Menonton wayang bersama FBI

Yer…betull… aku pun x percaya…

Sedang aku enak tiba aku ber FB malam tadi…tetiba aku nampak STATUS ni kat FBI punya :

hari Ahad pukul 3 pm… Adnan Sempit @ Cineleisure Damansara… korg book dulu kay.. kul 2.30 saya kat situ, sape nak join jom! saya belanja, tapi tegor la dulu.. nanti saya tak tau plak sape org nyer.. ūüôā

Ngaper ?? x percaya ker?? tul… PERCAYA la…

FBI

FBI

Tu aku siap bulatkan lagi…

nak suh korang percaya…

aku pun memula cuak gak….tp x kan la FBI nak main2 kan?? hehehe

FBI

Kalu korang baca yang bawah sekali….

FBI yang ajak tgk wayangkan?

tapi…..

FBI kata kene book….

FBI

Apa lagi…secepat kilat aku book.. 4 tiket…

biar lebih jangan kurang kan….

bila dah booking..kene la confirm ngan FBI kan…,’

maka jadi lah begini….

FBI

FBI g update status ada nama aku sekali..

hahahaha….maka CONFIRM la tu.FBI banjer tgk wayang…

Yeha….dapat lagi jemputan menonton wayang bersama FBI…hahaha…

Maka pada hari AHAD (esokla),aku akan menonton bersama FBI dan peminat yg lain..

Tgkla esok…mcmmana suasana nya…aku pun berdebar2…jgn kene bayar udah..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge