Adnan Sempit @ Cineleisure Damansara, PJ

Aduhai…. ADNAN SEMPTI la…. best…best..best… sbb aku dapat doble bset…dpt tgk Adnan sempit..dpt jugak bersama FBI..hahaha

Yess…akhirnya dapat gak aku nengok nya… iyer..pada hari ahad yang jatuh pada 17.01.2010, aku telah pergi menonton wayang bersama FBI Hot FM tu…

Iyer…FBI Hot FM la…yang DJ radio tu…

Ingat x entry aku pasal FBI banjer aku tgk wayang tu?? haaa…..betul la..aku g tau.. tp bukan berdua la..reramai yek..

Reramai bersama ngan family FBI sekali.. kak Lina ngan anak nya la… tgk Adnan Sempit kat Cineleisure Damansara, PJ.

Padan la dia pilih tmpt tu.. sbb rumah derang dekat situ jer..hikhikhikhik….

Nanti aku upload gmbr aku ngan FBI yek…,sebelum tu meh sini aku nak review citer nie dulu yek…

Ringkasan nya:

Ini lah Adnan Sempit lakonan Shaheizy…memang best giler ar… dia mat despatch kat tempat kerja ‘Chikaro’ dia… Chikaro?? hahahaha… tu kira kata ganti awek @ makwe @ gf… hahaha…

Ini lah Chikaro Adnan Sempit… Nadia namanya.. Boss kepada Adnan Sempit merangkap akan menjadi GF sementara..hahahaa

Mak pak Nadia suh dia kawen.. kengkawan Nadia boo dia sbb x der BF..last sekali dia suh Adnan jadi BF samaran dia sempena dia nak wat Reunion bersama kengkawan lama dia la…

Wawa pula sexy tery Nadia plus GF Bobby kawan baik Adnan sempit. Bermula la kisah di mana Wawa x main la nak kengkawan ngan mat rempit macam bobby nie.. tp di sebabkabn kejadian ragut, mereka telah menjadi pasangna kekasih…

Hahaha….memang best giler dialog yg di lontarkan…..

Macha, abang sedara yang menjadi tempat penasihat cinta kepada Adnan yg telah berkawin dgn dn memiliki warung kedai makan.

Membebel bini Macha,…sbb baru bukak kedai, ajak kengkawan makan free…macam mana nak maju…hahaha

Tapi x der la pulak gmbr Angah Raja lawak tu..sbb dia pun menghidupkan citer nie…sbb..asal ada bab sedih, gembira..dia jadi nyanyi ikut mood..hahaha…

memang best arr…dgn gaya dn cara yang amat bersahaja… memang lawak..asyik dia jerla nyanyi..habis pelanggan lain x dpt chance nak nyanyi…

Yang nie bab derang menyanyi…hahahaha… Wawa ngan bobby..kat tasik…

Adess… mcm sengal jer…menyanyi..nyanyi…tup..tup..ada kepala melayang… terus taruma..hahahaha

Yang nie..Adnan g dating ngan Nadia… Nadia konon nak ajar dia macam makan ber sudu garfu la.. sekali dia tibai makan guna tangan..

sekali tu org kiri kanan duk mengata Adnan..sbb makan pakai tangan..

ha..engkau…selamba bawa pinggan g meja sebelha… dok pakai tangan sambil menyiat…yiat daging guna gigi… adesss… x leh tahan la..

gelak…gelak..gelakk.. jerlaaaa.

Tp bab yang last aku x leh tahan….

I don’t want banana fruit two time…

hahahahaa….adesss… x larat nak gelak la…

Tp..betull…korang hanya perlu bersedia GELAK dengan sore yang besau tau… gelak habis2 san yek…

apa2 pun… aku salute Ahmad Idham..kerana berani mengarah dan menayangkan filem ini dengan CEMERLANG! hahahaha…

adess….. sampai sekarang aku masih teringat Adnan Sempit

Dalam hati ada taman!

Jadi…jangan lupa saksikan Adnan Sempti tau…memang best yek…

Di mana ada kemahuan, di situ ada higway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments

  1. Kak Anie says:

    Sumijelly…akak ari tu tgk Old Dogs…teringin nak tgk adnan sempit…tapi lom dpt review dari kengkawan…rasan macam nak pergi je baca review sumijelly ni..
    .-= Kak Anie´s last blog ..Bermadu… =-.

    • sumijelly says:

      @Kak Anie,
      hehehe…..tul kak..memang best…
      jom..jom..penuhkan panggung nie..
      memang best la kak..x kering gusi tau..
      sumi siap bawa si kecik lagi..hahaha…
      ok jer dia layan adnan sempit tu..hikhikhik

  2. darkelyaz says:

    aku dh tengok ari ni,mmg berbaloi2 bayar rm 10.00 beb…g r tengok,crita mcm kehidupan sehari2 kita,cool…nk tengok rempit v3 plak nnti…

Leave a Reply

CommentLuv badge