Invitation to Premiere Screening of Tooth Fairy

Yer…seperti yangku harapkan .. dengan berbekalkan entri ini, aku berjaya mendapat jemputan dari Nuffnang…

————————————————————————————————————-

Dear Nuffnanger,

You’re cordially invited to the Premiere Screening of Tooth Fairy happening on;

Date : 25 January 2010 (Monday)
Time :9.00pm
Venue : TGV 1 Utama

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address. Kindly confirm your invitation by writing in to toothfairy@nuffnang.com telling us you’ll be attending by 12pm, 22 January (Friday). Failure to confirm your invitation by then will result in your invites revoked and passed to other bloggers who didn’t make it into the initial list.

A collection counter will be set up by 8pm at the lobby of the cinema. Kindly collect your invites from the counter by 9pm as latecomers will not be entertained.

Look forward for an entertaining time ahead as The Rock shows his fairy side next Monday as the Tooth Fairy.

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd

—————————————————————————————————————-

Yer aku dh rely pun.. aku jawab aku akan pergi…..Yahuu…….

tp tgk la.. sama ada bawa suami @ bawa anak……hahaha..sbb mcm citer budak2 jer kan.. pasal gigi ni.. so better bawa Danial..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments

  1. farah says:

    bestnye.. dpt tiket free…best jgk tengok movie sambil mkn sumijelly… kalu kita post entry utk evry contest yg nuffnang anjurkn akan di judge oleh diorang ke??? dioarang akn view entry kite ke? atau kite kene post ke nuffnang… masih keliru dgn semua contest….
    .-= farah´s last blog ..Amarah by Datuk Siti n Keddy =-.

    • sumijelly says:

      @farah,
      eemm..Farah.. selalunya Nuffnang akan sebut dlm Entry derang..
      sama ada emel atau tinggalkan kat komen blog Nuffnang..
      yup..mereka akan View setiap entry untuk melayakkan dapat tiket…
      clear x Farah??

  2. matjoe says:

    tiket wayng paling senang nak menang. tulih sempoi jer dh boleh masuk. tp big problem aku ialah anak yg x cukup besar lg utk ditinggalkan or dibawak ikut.

    lgpun x minat sgt the rock tu

    • sumijelly says:

      @matjoe,
      hehehe…saja jer nak dpt tiket ni, nak bawa anak tgk …
      sbb melibatkan gigi kan..biar dia tahu jaga kebersihan gigi..hahaha

      ala..anak kecik tu leh bawa la kalu citer yg x melibatkan ganas dn seram..hehe

Leave a Reply

CommentLuv badge