Saya nak cuti!

Yer..pernah dgr ker perkataan itu?? SAYA NAK CUTI? hehehehe…confirm tetbia tingat MAS la kan… ala..aku tau sgt la korang..leh baca apa pemikirna korang..hikhikhik

Tp kali nie aku bukan pergi bersama MAS la..aku pergi bersama my IR la..hikhikhik…. 3 hari 2 malam yek.. (sila jgn jeles!)

my IR aku ada kerja luar kawasan bahasa omputihnya dia out station daa…. jadi disebabkan my IR bawa kerete sekali… amatlah rugi jika sang isteri duduk di rumah seorang diri kan?? kan??

Maka..mengikutlah si isteri bersama suami nya.. menuju ke JOHOR BAHRU! yehaa………… orang2 JB..tunggu sumijelly datang…hikihikhik…

Taaaaaaaaaaapppppppppiiiiiiiiiiiiiii…………..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Anak sulung ku x ikut serta………huk..huk..huk =(

Dia tinggal bersama mak su nya..sbb dia kan sekolah..cam sayang jer kalu ponteng…2 hari ko… tp rugi arr kalu aku x ikut kan??

Hotel dh confirm bayar memahal kan?? kete dh confirm kosong kan?? ishk….ishk..ishk… jadi ikutlah aku bersama 2 org anak ku yang lain..

sob…sob..boleh ker aku tinggalkan anak aku tu?? 3 hari 2 malam tu… kiranya hari Rabu baru balik…huhuhuhuuh…… x pernah berjauhan ko..ini kira 1st time… =(

danial

x per.. x per..sudah ku tinggalkan Tiket Wayang Free tuk anak aku g menonton malam ni bersama mak sunya.. citer Tooth Fairy tu… so..harap anak aku x terasa kesunyian bila balik dr wayang nanti…

Jadi… bertolak la aku malam ini.. doakan aku selamat sampai pergi dan balik….

Insya allah..kalu sempat berblog kat JB aku wat yek..hahahaha…..

pstt…..agak2 kalu aku x update blog selama 2 hari.. ada ker yg kisah?? mesti korg x kisah kan kalu aku x update blog..muahahahaha…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

  1. ony says:

    sumi
    secara jujurnya aku mmg tak kisah..muakakaka.. tp aku kisah sangat kalu nko bawak aku dan isi tmpt kosong dlm kete nko tu.. muat utk aku kan? katil empty tu jgn biar mbazir sumi.. ajak la aku yer.. ajak taw! :p

Leave a Reply

CommentLuv badge