Mari sertai 1super Kids Family Day

Ini adalah STICKY MODE!
untuk post terbaru, sila scroll ke bawah.
Terima Kasih.

Hallooooooooo…..ni nak bagi tahu ada satu event yangboleh korang sertai..

Nak joint FAMILY DAY x?? meh..meh.. 1 superKids mengajak korang menyertai nya…

Nak tahu cam na nak sertainya?? hehehe..senang jer…

1superkids

http://www.facebook.com/profile.php?id=698913590&v=wall&story_fbid=121515967858988#!/MommyLyna?ref=ts

Best wwoooooo….sebab terdapat beberapa acara yang menarik ada tau, seperti :

INDOOR :

  • Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
  • Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
  • Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
  • Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).

OUTDOOR :

  • Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
  • Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?

LAGI MENARIK?

  • PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY!
  • Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown πŸ™‚
  • Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
  • Bintang AF akan turut serta!
  • Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
  • Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.

Dan banyak lagi acara2 menarik untuk anda sekeluarga.

img

BAWA KELUARGA & AJAK KAWAN2 UTK ACARA MERIAH UTK SEISI KELUARGA NI!

Di mana??? Bila ?? Pukul berapa??

Date: Sunday, May 9, 2010
Time: 2:00pm – 6:00pm
Location: Wisma Bling Lustre, Tmn Meranti Jaya, Puchong

MAP

Jadi..sebelum tu..meh jadi kawan kepada Along Nurazlina dulu yek..nanti mcm mana nak joint EVENT nie… dh jadi kawan..nanti senang nak joint event tu… atau emel terus ke mommy@fahry.net untuk pendaftaran.

Untuk maklumat lanjut, sila ke link di bawah :

http://1superkids.com/1superkids-club-house-launching-and-family-day/

Meh…meh..reramai..banyak hadiah dan acara menarik tau…

Nota kaki : Jom la pergi beramai2…leh jumpa sumijelly lak lagi..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments

    • sumijelly says:

      @eyriqazz,
      wah;…..eyriqq pun pergi yek..
      sumi belum dpt watkeputusan.. kene bincang ngan suami..kalu dia nak g..kalu x.. x dpt joitn..
      tp tingin nak g tau..huhuhuh

      kalu sumi g, kita jumpa yek kat sana….

Leave a Reply

CommentLuv badge