Peraduan “Sampaikan Jer 2010”

**Sticky Mode jap, new entry sila scroll ke bawah**

Ewah….. Sumijelly.com ingin mengadakan PERADUAN sempena hari raya yang bakal menjelma pada 10 September 2010.

peraduan

Peraduan nya amat senang sekali. Antaranya :

  • Buat entry menggunakan tajuk “Sampaikan Jer 2010”
  • Buat secara ringkas, kreatif dan yang paling penting kelakar hingga pihak JURI ketawa dan tersenyum-senyum. Tak perlu buat panjang lebar yek… janjji penyampaian tu sampai.
  • Entry tersebut ala-ala ucapan raya tuk Sumijelly seorang pun boleh, tuk satu family Sumijelly pun boleh. Psssss…….jangan lupa yek, Cik Norfa juga sebahagian keluarga sumijelly gak ye..hehehehe
  • Sila back link balik untuk entry tersebut dengan permalink ini : http://sumijelly.com/2010/08/26/peraduan-sampaikan-jer-2010/

Dalam entry tu leh bagi ucapan bodek tuk Juri iaitu :

Hadiahnya : RM20 untuk 3 peserta yang berjaya menambat hati juri dan penganjur peraduan

Tarikh peraduan : 26 Ogos 2010 – 8 September 2010

Keputusan pemenang : 2 minggu dari tarikh tamat peraduan

Aku akan meninggalkan komen pada setiap peserta yang membuat entry tersebut untuk menyatakan korang telah dikenalpasti sebagai salah seorang peserta.

So..apa lagi?? Meh la joint… andai ramai peserta yang menyertai, mungkin akan ada penambahan hadiah kot…

So …harap-harap dapat sambutan. Dan pada yang tak nak joint, boleh la sebar-sebarkan maklumat ini….

Pesanan :

Sila tinggalkan PERMALINK URL korang di :-

http://sumijelly.com/peserta-sampaikan-jer-2010/

Terima kasih atas kerjasama korang……

Nota kaki : berdebar-debar untuk melihat sambutan peraduan ini…hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

67 comments

    • sumijelly says:

      @ishak,
      Yerla Ishak… meh la kalu nak joint….
      kak sumi pun cuba2 jer wat peraduan….

      Tak berat dh yek..tu la.. ini jer theme yg jumpa..nanti nak ubah sui sikit templete jer…hehehehe
      Harap tak berat lagi…

Leave a Reply

CommentLuv badge