Raya Pertama 1431H sedondon bersama

Salam Syawal sumer…. masih lagi dalam mood raya… hehehehe

Baru hari ni nak mula update blog, aku tahu mesti ramai yang dah mula update dan dah mula membaca blog kengkawan…

Aku pun tak terkecuali, cuma tak sempat tinggal komen…hehehehehe….

Raya pertama kali ni aku sekeluarga beraya di Melaka, kampung halaman IR ku… jadi seperti biasalah, mesti la memakai baju sedondon…hehehe

baju ijau

Ohw…wajah-wajah selepas bersiap sedia menunggu ayahnya pulang dari sembahyang raya…

ohw..lupa..Danial pun ikut sama g Sembahyang raya gak,……seronok la pulak raya kali nie..hehehe

Sebab si abang dah mula pandai berpuasa, mengikut ayahnya sembahyang raya….. rasa teruja untuk raya kali ini bagi si Danial…

baju ijau

Ni pula aksi adik beradik yang leka main game

pagi raya main game? ishk..ishk… tpi game tu bukan game dia, tapi sepupu dia yang punya…

Danial tukang main jer…hehehehe

baju sedondon

Dan inilah hasilnya gambar raya untuk tahun ini…

Kali ni semua berbaju hijau….. baju yang di pakai 3 tahun sebelumnya… emm..aku pun dah lupa la…hehehe..

tapi yang nyata baju ini aku pakai balik, cuma si Danial aja beli baju baru, baju yan glain turun ke adik-adiknya.. eh.. tak lupa juga, inumya pun beli baju baru..

sebelum-sebelum nie selalu berjubah di pagi raya ..kali nie bergaya dengan baju kurung sahaja…hehehehe

Nota kaki : emmm…. pas menjelang petang, sampin entah kemana, songkok pun ilang di kepala juga…hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge