KLEENEX Power of Play Bloggers Family Day

Ok…. masa tuk update blog jap..hehehe. Mungkin entry ini agak panjang sikit yek…

Hari Sabtu yang lepas, aku ada pergi Event Kleenex Power Of Play bloggers Family Day

So, bila dah sebut Family Day, harusla aku angkut segala anak dan IR sekali la… maka kami sekelurga ingin bergumbira di Kids Sports & Gym One Utama la…

kleenex

Bila sampai sana, terus mendaftar di kaunter pendaftaran…

Oh ramai yang dah smapai, aku sampai ngam-ngam kul 2 petang.. jadi acara belum bermula lagi… phewww……….kali tidak akan ketinggalan la aku nanti..hehehe

kleenex

Pengacara Majlis : Aanont Wathanasin

Oh… sungguh seronok mendengar sore nya… dan ini juga entah kali ke berapa aku dapat berjumpa dia sejak di Malam Astro B.yond Bloggers Night hehehe

kleenex

Kemudian ucapan dari Mr. Nathan Kandapper, managing director of Kimberly-Clark Malaysia Singapore

kleenex

dan terus merasmikan Majlis petang itu… dengan menempek tangan di atas tu.. seperti yang korang nampak la…

aku pun tak tahu menatang apa kah itu…hehehehe

kleenex

Pas tu ada acara Jingle & Dance bersama Abigail Barragry (Creative Arts Therapist). Tu aku ngah joget-joget la tu…hahaha

Ibu lebih galak dari anak tu…kehkehkeh

kleenex

Kemudian acara untuk anak-anak pula kerana sebenarnya ada TALK kat bilik tu. Tp maklum la, anak kan 3, maka tak dapat la aku dengar Talk dari Dr Yong Junina Fadzil..

Ni untuk kanak-kana yang pakai tag hijau, so Danial duk sini la… bersenam dan bermain pelbagai permainan di dalam ni.

kleenex

Iskandar dan Zulfadhli pulak bermain acara kain terbentang…hahaha.. aku pun tak tahu apa permainan ni..

Tapi memang menyeronokkan.. terutama Zulfadhli..

Sungguh seronok la pulak aku tengok gelagat mereka berdua. Dan Iskandar betul-betul menikmati masa seronoknya…

kleenex

Kredit gambar ke Ayu Arjuna

Kemudian ada SESI BERGAMBAR bersama keluarga… tapi tak ada la IR aku, sebab dia duk jejauh, tak moh bergambar…hahahaha

sebaik ada gak yang sudi mengambil gambar aku sekelurga dari jauh. Terima kasih kepada Ayu Arjuna

kleenex

Kredit gambar ke Bro Sawanila

Ini lah hasilnya gambar kami… yeha.. Thanks to Bro Sawanila

Kerana ada gak gambar aku di gallery nya… Serba serbi BROWN.… korang tengok la gaya memasing…

ha..bantai la, janjji ramai paparazzi duk snap-snap gambar kami…hahahaha

kleenex

Kemudian pas dah bergumbira, acara melukis pula…

Di beri sekotak cat warna, kertas lukisan dan seberkas air..

apa lagi, acara mengotorkan tangan, ni kalu buat kat rumah…confirm DINDING umah aku jadi mangsa dek cap jari nie…hehehe

kleenex

Yea…ini lah hasil lukisan yang aku pun tak thau motif nya..

dan semestinya TIDAK KREATIF maka tidak la terpilih dalam acara mewarna..

Anak aku la… pas dah wat chop2 tangan, leh pulak dia sapu2 macam tangna tu umpama berus…langsung dah tak der rupa.. kalu tidak leh gak dapat hadiah saguhati tau…huhuhuhu

kleenex

Ok…masa untuk makan …selepas bermain dengna penat nya…

Kanak-kanak di tempatkan satu ruang yang khas untuk kanak-kanak..

Tp macam biasa mak pak juga akan menyibuk kat citu….

Menu untuk kanak-kanak = Nugget, kentang goreng + hot dog..

Antara Blogger yang sempat aku bertemu :

kleneex

Mommy Lyna (ohw,…. tahniah kerana dah 7 bulan..hehehe)

kleneex

Kak Ros bersama little girl yang comel..hehehe

kleenex

Shila Shower

kleenex

Azza + Hanz

kleenex

Farah + Siti Fatimah

kleenex

Kheirul + Kak Yatie

kleenexIbu Emir

Sebenarnya, ramai gak yang akujumpa tp tak sempat nak bergambar… mungkin sibuk melayan anak-anak la kot… maaf la pada yang tak tersebut namanya

Setelah acara makan habis, acara bersuka ria pun habis…

Masa untuk pulang la pulak… tapi ingat pas pulang tu aku terus balik ker, mau la sangat…

Anak-anak aku g layan lagi permianan kat situ, dah alang-alang kan.. aku lepas kan la.. sebab tempat yang selamat lagi selesa harusla di pergunakan kan?? kan??hehehe

kleenex

Sempat gak la aku meninggalkan pesanan yang berkaitan…

tapi ramai yang belum isi gak nie…mungkin terlepas pandang…hehehe

kleenex

Dari kiri : Meryyn, Aku, Sophia, Zaid, Chin Pei

Dan sebelum balik merakam lagi saat bergambar bersama mereka yang memang sangat friendly…

Oh ya…terima kasih kepada Sophia atas jemputan ini yek…

kleneex

Wah…seronokkan bila dapat bergumbira bersama keluarga dan sekaligus dapat juga makan, minum, main dan berkenalan ngan para blogger lain… dan juga

kleeenex

Goodies Bag yang sarat dengan tisu, wipe tissue, makanan dan sticker Spedermen sorang satu…

Ha..ambik ko, anak 3 orang, jadi banyak la dapat…jadi marilah kita meramaikan penduduk Malaysia lagi…hehehe

Memang letih pas tu, balik rumah, semua dah kepenatan dan aku tak perlu susah payah memaksa anak-anak aku tidur, kerana mereka telah pun tidur dengan sendirinya….hehehe

Terima kasih kepada Kleenex dan juga IN.Deed Communications yang sudi menjemput kami sekeluarga.

Nota kaki : Suka lagi kalu pergi acara bersama keluarga dari pergi berseorangan…hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments

    • sumijelly says:

      @farra,
      isnya allah… ada berkesempatan sure dapat jumpa punya la…
      nanti kalu terjumpa kak sumi kat memana, tegur jer… kak sumi jenis kurang cam orang..tp org camkak sumi…hahahaha

Leave a Reply

CommentLuv badge