Aku jadi GAY semasa di asrama

On November 2, 2010, in Blog, by Sumijelly

gay

Cepat!! Siapa nak mengaku g GOOGLE cari GAY kat blog aku???

Apa korang hingat ni blog GAY ker…salah…salah………..

Kalu nak cari GAY.. korang g blog GAY nie…

gay

Gay-gay dia pun, ada gak ciri-ciri seorang bapa yang berjaya gak..

tengok gaya GAY mendukung anakkelas gituwwwwwww……………. hehehe

Erk…Hamzah, lu GAY ker?? yer…Hamzah Gay muahahaha……….

Nota kaki : Gambar sekdara hiasan……hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Responses to “Aku jadi GAY semasa di asrama”

  1. eyriqazz says:

    Hamzah gay ke?taklah..cik epal cakap ramaije gadis2 cantik di UIA yang gilakan hamzah ian..hik3..
    eyriqazz´s last blog post ..My First Impression &amp Feedback on IPhone 4 Digi Smartphones Review

  2. Kanciblbiru says:

    adeh…..gay yang mithali….ekekeke
    Kanciblbiru´s last blog post ..Tahniah Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3

  3. eliss says:

    apa hal ler cari gay..ai tulen you..hahahaha :p
    eliss´s last blog post ..Best sangat ker duduk Shah Alam

  4. honeyamour says:

    poor hamzah :)
    honeyamour´s last blog post ..♥ RedBloodDay ♥

  5. mia says:

    hahahahahah….tersedak3 si hamzah.,
    mia´s last blog post ..-&gt klik aje

  6. korang ni perang entry je laa yaa…..

  7. cikpia says:

    ha ha….. memang ada GAYa seorang bapak si hammie tu……
    cikpia´s last blog post ..khas buat bloggers yang akan amik exam

  8. hamzah says:

    oh tidak.. kalau la mak saye baca.. sob2..

  9. watie says:

    takder keje nak wat camtu…baik makan rojak lagi best!!!
    watie´s last blog post ..Apa korang buat petang

  10. “aku jadi gay masa kat asmara” waaa…asrama ke asmara?? uiks jgn jadi gay, nabi tak ngaku umat, lagi satu, hilang 1 nikmat dunia…rugi woo…ekekeke…
    intankuterpilih´s last blog post ..Luqman Si Blogger Cilik

  11. NoorAfzan says:

    har har..
    tak pasal2 gay pula ye.
    hamzah gay?

  12. ProfHariz says:

    Walawehh… Aku Jadi Gay? Gay Malaysia? Hampir Tak :P
    ProfHariz´s last blog post ..Harga Petrol Ron 97 Naik 5 sen

  13. phreak-id says:

    Aku baca kat internet, lelaki gay la perempuan paling suka berkawan sebab diaorang perempuan rasa secure.. ish ish. patut la hamzah ngan che arm ramai kawan perempuan, aku tak..

    :p

    >>My Latest Entry<<
    Controversy Goal From Nani Yesterday
    Lagi Kemalangan Bas Yang Membawa Maut
    Juara Piala Malaysia 2010 : Kelantan!!!
    phreak-id´s last blog post ..Controversy Goal from Nani Yesterday

  14. BulanPurnama says:

    kah kah..i like this
    BulanPurnama´s last blog post ..Pasangan yang tengah bermadu kasih kat

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: