[TRAFFIK] 1-7 November 2010 di Sumijelly.com

Ohw….. traffik aku bukan nya tinggi pun…

Paling tinggi pun pernah dapat 1K orang, tu pun sebab ada isu hangat…hehehe

traffik

So sepanjang seminggu dari 1.11.2010 – 07.11.2010 adalah seperti berikut :

Views : 4282

Uniques : 3066

Emmm…….bila la nak maintain tetap 500 orang setiap hari… mesti berubah2 setiap hari…

Aku tak berapa reti la main SEO ni… puas la mencuba, kekadang jer berjaya…kekadang tak berjaya……..huhuhu

Nak cecah 600 pun susah gak…huhuhuu….. alahai……hehehe

Nota kaki : kekadang penat la nak pikir citer tuk blog wei…….hehehe. Sapa nak menulis kat blog aku?? hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

53 comments

  1. JAI says:

    Tips Simple untuk bermain SEO..ko kena search tajuk kat google sebelum ko post entri ko..tengok tajuk apa yang kat tempat pertama,pastu ko adjust sikit..katakan PILIHARAYA HARI RAYA DIRUMAH SUMI..ko tambahlkah sikit PILIHANRAYA TERKINI HARI RAYA DIRUMAH SUMI..pandai-pandailah ko olahkan..pastu ko ping seberapa banyak tempat yang ko boleh ping..sekian
    JAI´s last blog post ..ITS A BIRD NOITS A PLANE NOITS Aaaaa

Leave a Reply

CommentLuv badge