Give Away Domain – Sumijelly & Sekilass

**STICKY MODE jap, ENTRY baru, sila scroll ke bawah**

giveaway

~ SUDAH TAMAT~

**NANTIKAN KEPUTUSANNYA**

Dengan ini di umukan, Sumijelly & Sekilass ingin mengadakan GIVEAWAY berbentuk DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL.

Hadiah adalah sumbangan dari :

Nak joint? Senang aja…

  • Buat entry bertajuk “Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass
  • Jangan lupa letak BANNER dalam entry
  • Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalu adah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat?
  • Tag 3 orang jer
  • Tinggalkan link di BLOG SEKILASS (wajib)

  • Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)

Peraduan berlangsung dari : 4 Disember 2010 -4 Januari 2011

Keputusan : 10 Januri 2011

Hadiah-hadiahnya seperti berikut :

Pertama : Domain baru @ diperbaharui + 20 keping FOOT DETOX
Kedua : Domain baru @ diperbaharui + 16 keping FOOT DETOX
Ketiga : Domain baru @ diperbaharui + 8 keping FOOT DETOX

Saguhati 1 : 4 x Voucher McD bernilai RM10.00 + 6 keping FOOT DETOX
Saguhati 2 : 3 x DrinKlip bernilai RM10.00 + 6 keping FOOT DETOX

  • Kalu dah ada domain sendiri, kira RENEW jer ikut time expired dengan cara bank in duit pada tamat domain sendiri.
  • 3 Pemenang utama + Saguhati akan di undi berdasarkan RANDOM.ORG
  • Sepanjang berlangsung peraduan, akan di adakan 2 kali cabutan bertuah untuk penghantaran link antara 4 – 19 Disember dan 20 – 4 Januari 2011
  • Cabutan bertuah berupa HADIAH MISTERI untuk 1 nombor yang bertuah berdasarkan RANDOM.ORG

Cara nak mudah menang :

  • Buat entry sekarang!
  • Cepat buat entry, lagi cerah korang dapat nombor cabutan yang akan aku listkan.
  • Sapa yang hantar link antara 4 – 19 Disember 2010 cabutan akan di adakan pada 22 Disember 2010
  • Sapa yang hantar link antara 20 Disember 2010 – 4 Januari 2011 cabutan akan di adakan pada 6 Januari 2011

Ada senang kah?? kalu senang, meh joint yek……………….

Tak nak joint pun, meh sebarkan yek……..hehehe

**Hadiah mungkin akan berubah jika ada sumbangan dari pihak luar**

Nota kaki : Ada sesiapa nak sponsor hadiah ker?? meh..meh.. emel daku……

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

125 comments

  1. ummiarissa says:

    akak x leh joinkan…lps tu akak nak tanya domain tu apa? betul! akak tak tahu.kau pun tak pernah bagitau…dah tu kan…g lah promote kat blog akak..satu lagi apsal gambar ngan nopa je…tak leh ke tempel gambar akak sekali..kecik pun jadilah…sob..sob..sob..
    ummiarissa´s last blog post ..Saya Ditinggalkan Lagi

    • sumijelly says:

      @bee,
      sorry…comment sebelum nya salah lak…

      nanti tolong tinggalkan LINK kat hhttp://sekilass.com yek…

      sbb kat sana untuk kumpul list peserta yek..

      thanks..harap maklum..

Leave a Reply

CommentLuv badge