Dutch lady berwajah baru lagi…….

Aku pernah buat entry pasal Dutch Lady berwajah baru dalam tahun 2009, tapi aku tak jumpa pula gambar dia….tapi gambar yang aku nak cari tu gambar paling lama punya la…

img

Yang nie packaging baru gak setelah di perbaharui.

Tapi sekarang sudah di perbaharui lagi……hehehe

dutchlady

comel tak model yang pegang susu ni?? hehehe sebab dia sorang jer minum susu dutch lady 123 ni… perisa vanilla jer.

Kalu nak milo, aku buatkan jer air milo tu jer…hehehe

Harga pasaran RM25.60, tapi my IR beli kat speedmart harganya hanya RM21.99 sahaja….. emmm…murah la kan..

dutchlady

Nampak lawa la pulak bila mereka wat packaging ni…

serba biru…….hehehehe

Nota kaki : emm…… sekejap je si bongsu ni nak umur 2 tahun ujung bulan depan…..hehehe dah jadi abang pula nanti…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments

  1. Isah says:

    masa last belanja awal bulan peniaga tu da cakap akan ada keluaran baru..takut kehabisan stok tu saya beli banyak sekali..t ni baru nak beli yang cover baru..lawa juga..

Leave a Reply

CommentLuv badge