Dutch lady berwajah baru lagi…….

Aku pernah buat entry pasal Dutch Lady berwajah baru dalam tahun 2009, tapi aku tak jumpa pula gambar dia….tapi gambar yang aku nak cari tu gambar paling lama punya la…

img

Yang nie packaging baru gak setelah di perbaharui.

Tapi sekarang sudah di perbaharui lagi……hehehe

dutchlady

comel tak model yang pegang susu ni?? hehehe sebab dia sorang jer minum susu dutch lady 123 ni… perisa vanilla jer.

Kalu nak milo, aku buatkan jer air milo tu jer…hehehe

Harga pasaran RM25.60, tapi my IR beli kat speedmart harganya hanya RM21.99 sahaja….. emmm…murah la kan..

dutchlady

Nampak lawa la pulak bila mereka wat packaging ni…

serba biru…….hehehehe

Nota kaki : emm…… sekejap je si bongsu ni nak umur 2 tahun ujung bulan depan…..hehehe dah jadi abang pula nanti…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

  1. eyriqazz January 18, 2011
    • sumijelly January 18, 2011
  2. leily January 18, 2011
    • sumijelly January 18, 2011
  3. phreak-id January 18, 2011
    • sumijelly January 18, 2011
  4. eliss January 18, 2011
    • sumijelly January 18, 2011
  5. isabelle January 18, 2011
    • sumijelly January 18, 2011
  6. hazman aka species1980 January 18, 2011
  7. mrsboan January 19, 2011
    • sumijelly January 19, 2011
  8. akak su January 19, 2011
    • sumijelly January 19, 2011
  9. Isah January 23, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge