Dutch lady berwajah baru lagi…….

On January 18, 2011, in Blog, by Sumijelly

Aku pernah buat entry pasal Dutch Lady berwajah baru dalam tahun 2009, tapi aku tak jumpa pula gambar dia….tapi gambar yang aku nak cari tu gambar paling lama punya la…

img

Yang nie packaging baru gak setelah di perbaharui.

Tapi sekarang sudah di perbaharui lagi……hehehe

dutchlady

comel tak model yang pegang susu ni?? hehehe sebab dia sorang jer minum susu dutch lady 123 ni… perisa vanilla jer.

Kalu nak milo, aku buatkan jer air milo tu jer…hehehe

Harga pasaran RM25.60, tapi my IR beli kat speedmart harganya hanya RM21.99 sahaja….. emmm…murah la kan..

dutchlady

Nampak lawa la pulak bila mereka wat packaging ni…

serba biru…….hehehehe

Nota kaki : emm…… sekejap je si bongsu ni nak umur 2 tahun ujung bulan depan…..hehehe dah jadi abang pula nanti…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Responses to “Dutch lady berwajah baru lagi…….”

  1. eyriqazz says:

    dutch lady untuk anak..untuk mak dia susu cap junjung ke?hik3…
    eyriqazz´s last blog post ..Pengalaman Pertama Kali Menyertai Event Nuffnang

  2. leily says:

    oh, dh berwajah baru yer…
    hihih, anak sy pn minum DL, 4,5,6 honey..
    tak pasan lak packaging baru sbb masih de stok lama..
    leily´s last blog post ..Pelajar Hilang Rupanya Dibunuh Kejam &amp Ditanam!!!!

  3. phreak-id says:

    mak aih. besarnya beli. ni anak je yang minum susu atau mak tumpang sekali? hehe

    Terbaru > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > The Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id
    phreak-id´s last blog post ..Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha

  4. isabelle says:

    oo..baru lg ekkk?
    mmg pun, kat 99speedmart lg murah drp tesco, etc.

    sib baik anak2 kita minum susu murah jer.hehe
    isabelle´s last blog post ..Jiranku artis!!!

  5. hurmmmm….. cuba minum susu kambing bagus untuk kesihatan ibu dan baby….. ;-p
    hazman aka species1980´s last blog post ..Tips jimat Barangan Elektrik

  6. mrsboan says:

    ooo…patutla yg vanila dlm 3weeks semua tempat kehabisan stok..rupa2nya dia dok tukar packaging…terjawablah persoalannya…toce2x..
    mrsboan´s last blog post ..Kalau dia ingat birthday kita melalui FBmacam tak best lah

  7. akak su says:

    tak tengok lagi dutch lady berwajah baru
    akak su´s last blog post ..Hari 18-2011 – Tak tau nak letak tajuk apa

  8. Isah says:

    masa last belanja awal bulan peniaga tu da cakap akan ada keluaran baru..takut kehabisan stok tu saya beli banyak sekali..t ni baru nak beli yang cover baru..lawa juga..

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: