Terima kasih Ridzuan Richie atas link itu

On March 25, 2011, in Blog, Kawan, by Sumijelly

Gara-gara TELUR REBUS …..

http://www.ridzuanrichie.com/kebaikan-menelan-telur-setengah-masak/

dan telah pun meng’link‘ kan kat aku…..

maka

.

.

.

.

.

ramai jugak yang berkunjung ke blog aku nie…hehehehe

Terima kasih kepada Ridzuan Richie yek… ada juga kunjungan dari tetamu blog anda ke saya..

Nota kaki : untungkan bila orang yang tidak di kenali cuba jadikan entry kita rujukan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Responses to “Terima kasih Ridzuan Richie atas link itu”

  1. Kancilbiru says:

    sesuatu yang baik mesti di kongsi…;D

  2. fara says:

    aku tak makan telur setengah masak huhu :P

  3. CikLilyPutih says:

    aku tak makan tapi aku tolong masakkan je utk mr big
    CikLilyPutih´s last blog post ..Jom Dapatkan Free Big Breakfast Di Mc Donald

  4. MuJE says:

    stats tu plugin wp.com stats ekh?
    MuJE´s last blog post ..Hot Ticket FREE!

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: