Petikan Kata-kata Professor Ungku Aziz

On March 27, 2011, in Blog, Panduan, by Sumijelly

Ni bukan aku snap, tp kawan aku yang snap, jadi aku share la ngan korang… dia kasi kebenaran aku publish…hehehehe

Petikan yang bila di baca macam kene jer…..hahaha

sendiri makan pengat, sendiri mau ingat lah…

Nota kaki : Petikan ni ada kat Pejabat Tanah ulu langat (mengikut kata kawan aku la)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to “Petikan Kata-kata Professor Ungku Aziz”

  1. ash/abu says:

    aku yang no.7 la kot..hahahaha..
    kak sumi tak tido lgi woo…blogger tegar nie..:)
    ash/abu´s last blog post ..Feeling feelig lagu indon

  2. missbby says:

    oh..menarik ni..terasa ditampar2..hehe
    missbby´s last blog post ..Pindah blog

  3. sitisifir10 says:

    hoho fedassssss
    sitisifir10´s last blog post ..Projek Tempe &amp Ikan Pari

  4. suffer8zine says:

    ehhh sama pula dengan petikan kata2 den

    Terkini : Biri-Biri Lahirkan Anak Anjing

  5. akuzle ayu says:

    sy sgt suker n sokong kata prof ini…sgt telus dan straight forward
    akuzle ayu´s last blog post ..Beli dan Belah

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: