Sapa pulak Azhar Ramli ni?? Artis ker wei??

On March 28, 2011, in Blog, Kawan, Suka-suka, by Sumijelly

Suka aku tengok Nuffnangers who recently read your blog…sebab nak tengok sapa la suka sangat view blog aku yang merapu raban ni…hehehe

pas tu aku ternampak ada nama AZHAR RAMLI…. erkkk..siapa dia??

Lawyer??

Majestic

Ahli muzik?

Owhh….. rupanya Blogger gak…hikhikhik

Jum kita tengok PROFILE dia nak tak??

Oooo…………. rupanya Teratakarmo la…hahaha…….

Gila ko tak kenal mamat nie?? dia ni adik beradik dengan Datuk K tau… ko jangan memain…

Omak aih………. banyak nya blog ko Jejai… baru aku tahu ko ada 7 BLOG!!!

So… ko jangan memain dengan mamat nie.. dia suka buat GOSSIP………. pada yang jadi artis jejaga la.. dia suka cari GOSSIP... dengan blogger pun dia suka tau..

Tak caya ko tanya Eyriqq ….hehehe

Nota kaki : Entry sekadar suka-suka jer… jangan ko saman aku wei!! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Responses to “Sapa pulak Azhar Ramli ni?? Artis ker wei??”

  1. JAI says:

    Uihhhhh..so sweet..anak sapalah nie..wakakaka..ko tunggu..aku buat entri ngko pulak..aku peram jadik pekasam dulu..ko tunggu…wakakakaka
    JAI´s last blog post ..GAMBAR SEKITAR JELAJAH ABPBH @ ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 2010 DIKLANG PARADE GEMPAK

  2. eyriqazz says:

    Ko jangan main2 dengan dia..connection dia banyak,….dia nie kembar Je Jai, adik angkat Arja Lee, Datuk T punya talibarut, Bau2 belacan dengan Datuk K dan terbaru aku dengar nak berniaga Cicak Tokek pula lepas bisness Gambir Sarawaknya tak brapa jalan…

    Hak3..larikkkk…

    Tagline : Asyik-asyik Je Jai……..
    eyriqazz´s last blog post ..Nasi Goreng Puyuh Goreng

  3. Dauspozi says:

    Haha.. akhirnya tau nama sebenar bro Je Jai… ekekeke
    Dauspozi´s last blog post ..Video Adlanpozi Setelah 9 Bulan

  4. baby says:

    baru nak tanya sapa rupanya dah ada jawapan di sini… hehe
    baby´s last blog post ..CLEARANCE SALE DI LITTLEMUMMYDADDY

  5. cikpia says:

    ha ha……….. tak cukup power g kak sum sum…. kutuk la lagi….. =)
    cikpia´s last blog post ..The young me………

  6. Kancilbiru says:

    hahaha kantoi sudahh…

    banyak btoi blog dia eh….tak promote kat kengkawan pun…:P
    Kancilbiru´s last blog post ..Serawa Durian Sedapnyaa

  7. far_east says:

    hehe kak sumi nie pandai noo sakat je jai…tapi bila tengok pic dia masa tue lain benor kan…muka garang jerr…hihi

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: