Sapa pulak Azhar Ramli ni?? Artis ker wei??

Suka aku tengok Nuffnangers who recently read your blog…sebab nak tengok sapa la suka sangat view blog aku yang merapu raban ni…hehehe

pas tu aku ternampak ada nama AZHAR RAMLI…. erkkk..siapa dia??

Lawyer??

Majestic

Ahli muzik?

Owhh….. rupanya Blogger gak…hikhikhik

Jum kita tengok PROFILE dia nak tak??

Oooo…………. rupanya Teratakarmo la…hahaha…….

Gila ko tak kenal mamat nie?? dia ni adik beradik dengan Datuk K tau… ko jangan memain…

Omak aih………. banyak nya blog ko Jejai… baru aku tahu ko ada 7 BLOG!!!

So… ko jangan memain dengan mamat nie.. dia suka buat GOSSIP………. pada yang jadi artis jejaga la.. dia suka cari GOSSIP... dengan blogger pun dia suka tau..

Tak caya ko tanya Eyriqq ….hehehe

Nota kaki : Entry sekadar suka-suka jer… jangan ko saman aku wei!! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

  1. JAI March 28, 2011
    • Sumijelly March 28, 2011
  2. eyriqazz March 28, 2011
  3. Dauspozi March 28, 2011
  4. baby March 28, 2011
  5. cikpia March 28, 2011
    • Sumijelly March 28, 2011
  6. Kancilbiru March 28, 2011
  7. far_east March 28, 2011
    • Sumijelly March 28, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge