Sapa pulak Azhar Ramli ni?? Artis ker wei??

Suka aku tengok Nuffnangers who recently read your blog…sebab nak tengok sapa la suka sangat view blog aku yang merapu raban ni…hehehe

pas tu aku ternampak ada nama AZHAR RAMLI…. erkkk..siapa dia??

Lawyer??

Majestic

Ahli muzik?

Owhh….. rupanya Blogger gak…hikhikhik

Jum kita tengok PROFILE dia nak tak??

Oooo…………. rupanya Teratakarmo la…hahaha…….

Gila ko tak kenal mamat nie?? dia ni adik beradik dengan Datuk K tau… ko jangan memain…

Omak aih………. banyak nya blog ko Jejai… baru aku tahu ko ada 7 BLOG!!!

So… ko jangan memain dengan mamat nie.. dia suka buat GOSSIP………. pada yang jadi artis jejaga la.. dia suka cari GOSSIP... dengan blogger pun dia suka tau..

Tak caya ko tanya Eyriqq ….hehehe

Nota kaki : Entry sekadar suka-suka jer… jangan ko saman aku wei!! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

  1. eyriqazz says:

    Ko jangan main2 dengan dia..connection dia banyak,….dia nie kembar Je Jai, adik angkat Arja Lee, Datuk T punya talibarut, Bau2 belacan dengan Datuk K dan terbaru aku dengar nak berniaga Cicak Tokek pula lepas bisness Gambir Sarawaknya tak brapa jalan…

    Hak3..larikkkk…

    Tagline : Asyik-asyik Je Jai……..
    eyriqazz´s last blog post ..Nasi Goreng Puyuh Goreng

Leave a Reply

CommentLuv badge