Bagaimana nak dapatkan OCTO STAMPS tu?? cer citer, cer citer…

Okey..okey……. ramai tul yang tanya, macam mana nak dapatkan OCTO STAMP tu….

dah aku pernah buat entry pasal ni kan, jadi kene la citer sampai habis…hehehe. Korang nak, sila baca entry yang lepas yek :

Aku buat transaksi pembelian prepaid jer…sebab itu jer yang mampu aku lakukan selain pembayaran bill…hehehe. Sebab kalau bayar bil sekali sebulan jer… tapi kalu prepaid ni, mesti hari-hari punya kan??kan??

Dah habis buat transaksi tu, korang akan nampak di akhir sekali ada gambar PLAY GAME… ala..macam yang kat atas ni…

Ha yang tu la korang kene klik, pas ko klik nanti kuarla game nya…

Sepanjang aku pernah guna OCTO STAMPS ni, hanya ada 3 game jer yang korang akan dapat main. Antaranya :

Kumpul duit syiling jatuh dari langit…

Game ni aku tak suka, sebab game ni paling susah nak kumpul point… Korang kene betul-betul sambut syiling tu masuk dalam baldi…

Kalu terlepas, habisla melantun-lantun pas tu sure yang lain pun korang terlepas…dan jangan sambut BOM sudah…hehehe

Game ketuk-ketuk binatang… hahaha

Ha… game ni yang aku suka main tau……sebab game ni paling muuuuudahhhh sekali nak kumpul point. Kat Game ni jugak la aku mudah dapat point tinggi..

Ko ketuk jer mana ulat yang timbul nanti dapatla point tu… kira mata korang kene cekap, tangan kene lajus yek…hehehe

Game sambut syiling jatuh dari kayu…..

Game ni pun senang bangat ko…… ko just sambut jer… kalu dia ikut atas, ko angkat baldi, kalu dia kat bawah turunkan balik baldi, ketepi kiri dan kanan…

Kat sini pun mudah kumpul point…..tapi awas, kalu korang tersambut BOM korang punya point kurang tau… jadi hati2…

Tapi kat game ni pun senang sangat kumpul point ko, kalu ko buat betul2…hehehe

Jadi bila dah habis main game tu, akan kuar la pont yang korang akan dapat macam ni :

Kalu korang main kurang memuaskan, dapatla 1 jer stamp…

Tapi…………..

Kalui korang main dengan penuh keyakinan dan tak ilangkan duit syiling tu, leh la dapat 4 stamp tu…

Kalu ikutkan T&C dia, hanya leh dapat 5 stamps untuk setiap permainan… kira aku belum lagi berjaya dapatkan 5 la.. so kira paling tinggi hanya 4 jerla yang aku berjaya dapat…..hehehe

Okla, dari tak ada kan??kan??

Dan hingga sekarang Octo Stamp aku dah menjadi 81 ko….banyak tu…..hehehe…….

Entah dapat ker tidak kumpul hingga beribu-ribu point… konon nak redeem kamera, tapi dah tak der, dah ada orang tebus… sian aku ko..

Jadi aku kumpul jerla sehingga ada yang aku nak tebus… sebab paling murah adalah tebus PATUNG OCTO STAMPS tu iaitu 3 stamps...

Tak per… peraduan ni berlangsung sehingga bulan September 2011, jadi panjang lagi masa aku nak kumpul Sekarang jer baru bulan April, ada lagi 5 bulan…kira sempat la aku kumpul sbeelum bersalin…..hahahaha

Nota kaki : Okey….saaa nak beli prepaid?? meh belil ngan aku.. leh aku kumpul lagi OCTO STAMP!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge