ATM CIMB tak ada menu untuk pengeluaran??

atm cimb

Ko tau apa menatang kat atas tu??

haaa...tu la ATM Mesin yek… kot2 sapa tak tahu ATM mesin aku tak thau nak cakap apa la.. jangan ko bilang tu Public Phone sudah…hahaha

ATM mesin ni baru la dari mesin-mesin yang lain… kira memang baru la.. masa nampak tu aku macam pelik.. eh, sejak bila ATM CIMB ada mesin baru… **jakun sekejap** hahaha

atm cimb

Jadi aku pergi la kat ATM mesin ni… sebab nak keluarkan duit…kalu setakat nak tengok pertanyaan baki, mesin ATM lain pun leh buat…

Dah nyata-nyata tulis pengeluaran tunai.. jadi g la kan cucuk ATM aku kat mulut dia…

atm cimb

Kuar la screen kat atas tu… Apa yang pelik??

Puas la aku cari mana pulak menu untuk butang PENGELUARAN…aku pandang atas, pandang bawah, pandang kiri, pandang kanan….. tak jumpa gak…….

Ada orang beratur belakang aku.. terus aku tanya kat dia

“Erk.. rasanya ATM ni tak ada menu pengeluaran la, cuba tengok screen ni”

“Ha’ah la tak der…..” orang yang beratur belakang aku pun blah dengan wajah pelik..hahaha

Apa la gunanya ada ATM Mesin tapi tak leh buat pengeluaran?? Ni mesti kes pekerja CIMB tak periksa betul-betul butang menu ni…. sebaik ada ATM mesin yang lain.. maka kene la tolak RM1.00 caj pengeluaran di mesin ATM lain…

Kan dah rugi RM1.00 tu… beli surat khabar kosmo pun ada baiknya tau…

Nota kaki : Watnya urgent la nak kuar duit dan tak ada ATM lain macam mana?? cer citer…cer citer..

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge