Sempat la time lunch tadi g Ekspo Beli Barangan Malaysia….

Yerla.. tahun ni jerla dapat g event kat PWTC...pas ni kan nak g Putrajaya, tak merasa la tengok pameran lagi..huhuhuh… **sedih tul**

ekspo

Kene g Tingkat 4 untuk masuk dan kuar melalui tingkat 3.…..

Jadi kene la naik escalator…hehehe… memang sunyi la kat situ, mungkin hari biasa… sabtu ahad aku jamin sure ramai **itu kalu dapat sambutan** hehehe

So.. ini lah gambar2 di persekitaran Ekspo tu… sila la layan yek.. terpaksa buat 2 keping dalam 1 frame, sebab kalu aku tempek satu2 banyak sangat la gambar nya…tak larat nak upload satu persatu..hehehe

ekspo

ekspo

eskpo

eskpo

eskpo

eskpo

eskpo

eskpo

ekspo

eskpo

ekspo

tu jerla yang sempat aku snap…..

tak larat la wei nak snap setiap gerai.. tapi yang nyata ada macam2 la kat situ.. ala2 pasar malam yek..

  • Makanan
  • Minuman
  • Baju
  • Kasut
  • Perabut
  • Tumbuh2 an
  • Pusat Kecantikan
  • Dan lain-lain

ekspo

So, ini pula sempat aku ambik gambar selepas mencuci mata di Ekspo…

Aku hanya beli Pizza Pah, makanan + minuman untuk makan tengahari… tapi kenyang gak la jenjalan kat situ, sebab aku banyak test food & drink...wakakakaka

So, pada sesiapa nak g, sila sediakan duit untuk membeli barangan di sana... memang sumer adalah produk MALAYSIA….

Produk Malaysia, Kebanggaan Kita

Nota kaki : Ok..dah penat… rasa cam nak tidur lak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “[GAMBAR] Sekitar Ekspo Beli Barangan Malaysia 2011”

  1. sitisifir10 says:

    K.Pija plak mmg sgt fanatik dgn produk Buatan Malaysia khususnya Muslim… Lbh bagus kalau gomen up kan lagi produk2 cenggini…
    sitisifir10´s last blog post ..Please Welcome Butik Rose!!!

  2. ayuarjuna says:

    best sumi soping…jeles nya aiiii
    ayuarjuna´s last blog post ..Terberanak Sendirian Dalam RumahMe Fainted -

  3. nasslimdiet2 says:

    bagus la ada program macam ni. boleh promote produk buatan malaysia. sebenarnya produk malaysia dah semakin berkualit. cuma rakyat malaysia tak sedar je. saya dari dulu memang sentiasa menyokong produk malaysia terutama keluaran bumiputra

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: