[GAMBAR] Sekitar Ekspo Beli Barangan Malaysia 2011

Sempat la time lunch tadi g Ekspo Beli Barangan Malaysia….

Yerla.. tahun ni jerla dapat g event kat PWTC...pas ni kan nak g Putrajaya, tak merasa la tengok pameran lagi..huhuhuh… **sedih tul**

ekspo

Kene g Tingkat 4 untuk masuk dan kuar melalui tingkat 3.…..

Jadi kene la naik escalator…hehehe… memang sunyi la kat situ, mungkin hari biasa… sabtu ahad aku jamin sure ramai **itu kalu dapat sambutan** hehehe

So.. ini lah gambar2 di persekitaran Ekspo tu… sila la layan yek.. terpaksa buat 2 keping dalam 1 frame, sebab kalu aku tempek satu2 banyak sangat la gambar nya…tak larat nak upload satu persatu..hehehe

ekspo

ekspo

eskpo

eskpo

eskpo

eskpo

eskpo

eskpo

ekspo

eskpo

ekspo

tu jerla yang sempat aku snap…..

tak larat la wei nak snap setiap gerai.. tapi yang nyata ada macam2 la kat situ.. ala2 pasar malam yek..

  • Makanan
  • Minuman
  • Baju
  • Kasut
  • Perabut
  • Tumbuh2 an
  • Pusat Kecantikan
  • Dan lain-lain

ekspo

So, ini pula sempat aku ambik gambar selepas mencuci mata di Ekspo…

Aku hanya beli Pizza Pah, makanan + minuman untuk makan tengahari… tapi kenyang gak la jenjalan kat situ, sebab aku banyak test food & drink...wakakakaka

So, pada sesiapa nak g, sila sediakan duit untuk membeli barangan di sana... memang sumer adalah produk MALAYSIA….

Produk Malaysia, Kebanggaan Kita

Nota kaki : Ok..dah penat… rasa cam nak tidur lak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

  1. sitisifir10 May 26, 2011
  2. ayuarjuna May 26, 2011
    • Sumijelly May 30, 2011
  3. nasslimdiet2 June 24, 2011
    • Sumijelly June 24, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge