Berangan sahaja la……….

baby coat

Lawakan set katil bayi ni…….

Ni masa aku g kat IKEA, dapat la cuci mata….. tapi x der la aku nak beli.  Kat umah dah ada dah katil bayi… beli masa Zulfadhli lahir… still elok lagi.. tp sekarang jadi tempat letak baju…hik3…

Tu harga mau ratus-ratus… ko tau la… kat IKEA barang sumer cantik dan mahal!! hahaha..

Jadi…berangan sahaja la yek! hahaha

Nota kaki : Berangan tak kene bayar pun wei………..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments

    • Sumijelly says:

      @madam casper,
      kak, sumi pun bukan pakai pun waktu malam…….

      katil baby ni selalu pakai waktu siang jer… sbb senang nak buat kerja… kalu malam memang tak pernah letak pun.. sebab dia mengopek kan…hehehe

  1. zaila says:

    saya pon pakai yg lama cuma haritu beli cadar IKEA je tapi last2 baby saya nak tidur atas katil kami juga;D haritu nyaris nak beli kelambu macam tu, cantik kan;)

    • Sumijelly says:

      @zaila,
      hik3….. malam jer anak selalu tido ngan kita… siang jer duk dlm katil….

      katil kene ada.. maklum la ada 3 hero kat umah.. bahaya woo letak rendah2 tuk adiknya… nanti kene terkam..hik3

  2. missbby says:

    memang cantik tapi saya serupa macam madam casper, dari beli katil baby, baik tido je sebelah saya..hehe..dahlah bfeed lagi pulak nak bangun amik baby letak sebelah kita..penat…..

  3. ummiarissa says:

    hmmm..akak tak penah pakai-pakai katil dari anak pertama sampailah anak ke 6…..buat menyemak rumah je ada katil tu.Rumah kot besar takpe lah jugak..

Leave a Reply

CommentLuv badge