Jom sertai Giveaway dari Miza Yusuf!

miza yusuf

Korang nak HADIAH PERCUMA?? ala…… mcam biasala, ada GIVEAWAY dari Blog Miza Yusuf ni hah…

Kan susah pun, just copy jer banner dia pas tu ko buat entry dan LINK kan kat entry Miza Yusuf tu. Senang kan??

Jom la joint, sebab GA ni samapi 30.06.2011 jer ko….. eh.. lagi seminggu jer tinggal…..hahahaah

Aku nak 3 orang, tapi di sebabkan tak nak pilih kasih…… aku TAG kepada sumer pembaca sumijelly.com yek…

Kiranya korang leh aja joint kalu terbaca entry nie….

Ok… entry aku dah selesai, hanya perlu tinggalkan link aku kat entry Miza Yusuf jer, pas tu tunggu keputusan… perghh… ramai gila ko yang joint.. dia nak pilih 6 orang je pemenang sahaja..

Apa kata ko up lagi pemenang nya Miza oit……hehehehe (suka suki aku jer…)

Nota kaki : Sambil joint, sambil promote blog orang gak kan….hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge