Check up Ibu mengandung @ 35 minggu

Eh…dah masuk petang.. baru pasan tak der entry…hik3….

LAgi pun hari ni aku chuti sebab kene buat MGTT lagi sekali. Minggu depan ada temujanjji ngan Hospital Ampang, jadi pihak sepital sana nak keputusan yang baru….. huhuhu

mgtt

Adoi… macam biasa la, malam tadi kene poser…..poser dari makan jer.. minum air putih ok jer..hehehe

Jadi berusaha la aku menahan nafsu makan makanan manis…hehehehe…  Jadi 13.07.2011 nanti baru tahu keputusan darah aku. Harap2 dapat la keputusan baik sikit… dah nak ujung bulan dah… tak larat la kalu kene check darah 4 kali sehari tu…penat tau…

Di kesempatan itu, terus buat pemeriksaan kehamilan la.. untuk minggu ke 35. Jom tengok baper berat aku..hik3

check up @ 35minggu

67.8 kg????

Eh.. korang percaya tak?? 67.8 kg jer?? biar betul Minggu lepas 69.2 kg...minggu ni turun?? hahhhhhhhhhhhh??? betul ker aku timbang?? siap timbang kali ke 2, kot2 salah tengok

Tapi sila lah percaya, BERAT BADAN AKU turun!! hahahaah……….

Ok…. turun?? apakah maknanya?? ramai cakap kalu turun tu dah nak bersalin?? huhuhuhu…. adoi.. takkan awal sangat kot? baru 35 minggu kan?? harap2 melepasi 38 minggu la…

Ok… penat la hari ni… sebab pas balik dari klinik g Putrajaya makan sup power!! hik.. yang tu nanti aku citer yek.. skrg nak rerhat… bye!!

Nota kaki : emmm..turun salah, naik salah… mcam mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge