Terima kasih ASTRO atas kenaikan itu!

Sejak kuarnya kenyataan ASTRO NAIK HARGA, ramai duk bising2 pasal tu…

Ialah… udah la service nya teruk, nak pulak TIME HUJAN!! selalu tak der siaran… walaupun tempat lain hujan, tempat lain yang tak terima siaran… rasa macam tak berbaloi dengan yang di bayar kan?

astro

Ohw… kelmarin aku baru jer terima surat cinta dari ASTRO. Ya.. dia bagi surat pasal kenaikan harga.

Harga asal RM44.95 maka naik la sebanyak 12 % @ RM 11.00. Banyak gak tu tau…. RM11.00 x 12 bulan dah RM132.00 setahun….huhuhuhu

astro

Dah la naik kan harga, siap buat offer tuk pakej yang ada movie dan HD lagi…

alahai…tak koser aku nak ambik. Dari nak jimat, terus bayar mahal…tak payah la… lupakan jerla. Kalu ada pun kan aku leh tengok pun. Anak aku sibuk duk tengok BBTV tiap2 masa….emmmm…

Jadi…. mana kata-kata kerajaan kata x kasi naikkan harga ASTRO?? rasa dalam berita kata Kerajaan tak benarkan kenaikan. Tapi mereka tetap hantar surat kat pelanggan mengumumkan kenaikan harga. Macan maman tu??

Jadi siapa benar, siapa salah??

Nota kaki : lu pikirla sendiri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments

  1. Khairi says:

    Boleh dah kalau nak boikot. Kenaikan tu masih tergantung, jadi jangan bayar lagi.

    Aku dah potong pun dapat surat cinta tu. Suruh tambah pakej lagi duk ada. Tak setakat surat, siap call lagi suruh bayar bil. Haha, sorry ler nak bayar.

    Kita kena contoh geng2 bersih. Mereka bersatu mahu menegakkan keadilan. Kalo kita pakat2 bersatu boikot astro, 25% dah cukup dah. Kejap aje bangkrap la astro tu.

  2. attila Razmie says:

    dat why la i xlanggan Astro..kih kih kih..siaran ulang2 hari2..balik2 citer sama je pahtu harga mahal…eh BBTV tu sampai bulan 10 je free..pastu kene charge RM5 kan..hahaha so kak sumi kene langgan la..hihihi

  3. animsim says:

    salam. bagus idea skyone. stuju. Jk berkehendak, jawapnya hidup ditipu dunia materials. Jk kontrol kehendak mengikut keperluan atau alternatif lain, nmpk mcm hidup lbh terurus. gue x langgan astro. gue beli dvd player & gue beli dvd movie, umah ada dlm krete ada. movie bole download free ape2 citer pun… apa nk kalut ngan astro…agenda yahudi
    mhn maaf main kasar skit

  4. Khai says:

    Sape nak beli ANDROID TV BOX, DECODER SKYBOX, OPENBOX, CLOUDHD….
    Harga murah kasi.
    Boleh pos@COD di Sunway,PJ.
    Jika nak langgan MYIPTV, HDTV, HUAT88TV, CLINE/ CCCAM….
    Whatsapp sy 013-3332502

Leave a Reply

CommentLuv badge