Apabila Huzaiman jalan-jalan makan angin

Wah… sejak habis pantang. benda pertama aku nak sangat buat adalah memandu kereta…hahaha.,

Ialah.. sebab nak kuar trumah nak g jenjalan, walaupun tak tahu kemana nak pergi..hahhaa. Tapi tak kisah la..janjji bawa Huzaiman kuar jer.. nak kasi dia melihat dunia luar.. eceheceheceh…. alasan tak munasabah langsung kan?

huzaiman

huzaiman

Okey.. aku drive, dia duk dalam car seat baby…

Sangat diam sepanjang pemanduan.. hehehe.. sesekali merengek, mungkin sebab terasa panas kene cahaya matahari kot…

Saja jer test skill memandu sambil membawa si kecik ni kan…. eh.. korang hingat aku kuar berdua jer ker?? oh tidak… berempat okey…..

1

tu dia.. lagi 3 hero kat belakang… aku tak tahu apa derang buat.. yang nyata dok main2 kat belakang.. kejap2 gaduh.. kejap2 sorang mengadu..kejap2 sorang menangis…hahaha

Pening kepala aku … lantak la.. janjji huzaiman tak nangis … kalu dia nangis, memang kene berhenti gak…..sebab nak menyusukan dia…hahaha

Tapi so far ok la bila bawa mereka jalan2 naik kerete… iyerlah, cian anak-anak aku.. sabut ahad my IR ada jer kerja nak buat, nak repair kerete la, nak g pasar la, nak rehat la.. jadi nak tak nak, aku la yang membawa mereka sementara..

Tapi akan datang pas aku masuk kerja…akan menjadi seperti biasala.. menjadi seorang ibu yang sibuk bekerja dan menguruskan anak.keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge