Sumijelly Glamourous??

Hahahaha….. rileks la… jangna la mengelabah….

Asal?? Sumijelly tak leh glamer ker?? keh3….. Ni nak citer pasal baju la… Baju untuk ibu-ibu menyusu.. eh.. baju tuk ibu mengandung pun ada.. tapi dah lapeas la.. nak wat per g citer lagi kan??

Sebelum ini saya pernah beli Autumnz – Katrina Nursing Inner (Black)  melalui ONLINE. Masa tu ngah pantang.. jadi duit tu macam tak jalan2 kan.. maka saya jalankan dengna membeli belah di ONLINE…hahaha

Baju nya sangat selesa… amat mudah seperti saya menyusu badan. Banyak2 warna, warna hitam jugak kegemaran saya..hehehe

Bila beli secara online tahu-tahu la.. kene bayar duit pos lajunya RM6.00…. dah saya duk umah, mana la tahu kat mana jual.. sekarang dah tahu… boleh la beli lagi..hehehe

Hari tu masa saya g Butik Kasih Ibu kat Bandar Baru Bangi, saya belek2 baju di situ.. dan berkenan ngan baju dari Jenama AUTUMNZ ni pula….

AUTUMNZ - Glamourous 2-in-1 Maternity/NursingTop (Blk/Green) - Click Image to Close
AUTUMNZ – Glamourous 2-in-1 Maternity/NursingTop (Blk/Green)
RM59.90

Nama baju nya ialah AUTUMNZ – Glamourous 2-in-1 Maternity/NursingTop (Blk/Green)…. kain nya sangat sedapp…..dan selesa…..

Ok… memang tak leh jadi model la saya….. dan sila jangan salahkan saya juga.. ini adalah hasil tangkapan anak bujang saya si Iskandar…. konon seni sangat la tu ambik gambar senget2……..grrrr……..

Suka saya pakai baju ni.. sebab sangat mudah untuk menyusu badan,, terutama sekali bila saya menggunakan ‘sling bag baby’ tu… sambil dia menyusu saya masih boleh lagi membeli belah dengna senang hati…hahaha

Ok… sekarang nak g beli lagi baju yang ke 2…. sekali jatuh cinta pula dengna jenama Autumnz ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge