Selamat Pengantin Baru Helena!!

On May 6, 2012, in Blog, Kawan, by Sumijelly

Semalam hari Sabtu ada majlis perkahwinan Helena… eh.. takkan tak kenal kot?? ala.. yang rajin invite kengkawan tengok movie tu la….

Eceh..ceh… lawanya pengantin ni… ha.. kenal tak?? dah tempek gambar pun tak kenal lagi memangla…. heheheeh

Jadi saya pergi lewat sikit maklum la datang nak jumpa pengantin kan.. kalu datang awal… pengantin kompen lom sampai lagi… jadi saya sampai dalam pukul 3 ptg kot.. kalu tak silap…hehehe

Sedap makanan nya… dan ada choki-choki lagi.. suka la anak saya.. sbb dapat gula2 FREE…hahahaha

Saya dah janjji ngan adik saya berjumpa di situ saja… maklum la.. masing2 dari tempat yang berbeza kan….eh… Aus pun ada,,, dan ada la 2 orang blogger menegur saya…

Maaf la.. saya kurang ingat nama blogger tu… tapi sangat2 berterima kasih kerana sudi menegur kak sumi..hik3

Kepada Helena dan pasangan nya… kak sumi ucapkan “Selamat Pengantin Baru”dan semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Cepat2 timang anak yek…hehehehe

Emm…. pas ni sapa punya majlis pula?? jangan lupa ajak yek.. insya allah.. kalu dekat dan ada masa boleh la saya pergi…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Selamat Pengantin Baru Helena!!”

  1. myvitrd says:

    wah cantik n handsome pengantin ni.. semoga kekal sampai ke syurga amin
    myvitrd´s last blog post ..Menghampiri Usia 5 Bulan Perangai Pun Dah Macam-Macam

  2. Sky0ne says:

    pukul 3 baru sampai..sy dah balik pun masa tu..heh
    Sky0ne´s last blog post ..The Avengers : Review Dari Aku

  3. Hurmmm… time nie kena keja …. tekun buat keje kat opis… huhuhu
    hazman aka species1980´s last blog post ..FOOD BLOGGER lebih layak jadi HOST RANCANGAN JJCM ???

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: