Bila pedas bertemu rangup……..

On June 20, 2012, in Blog, Makanan, by Sumijelly

Wah..bunyi macam gempak jer..agak2 leh tahu tak apa benda nya tu?? hahahaha

Eh..sapa kaki makan mesti tau punya la… apa lagi kalu tak lain dan tak bukan KFC……

Ini lah menu baru KFC iaitu KFC Flaming Crunch….nyumm..nyumm……

KFC Flaming Crunch adalah produk unik yang diperap dengan rempah Szechuan bersalut emping jagung rangup.

Ada jagung wei kat kulit ayam tu….. hahaha. x yah susah-susah cari pop corn……..

Seyes…. sangat sedap tau….. ishk…… korang patut cuba tau…. sedap wei……..

KFC menawarkan Flaming Crunch Snack Plate Combo pada harga RM11.50 manakala Flaming Crunch Dinner Plate Combo adalah RM14.95.

Jadi apa lagi, lunch nanti jom serbu KFC!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to “Bila pedas bertemu rangup……..”

  1. Nurul says:

    Kak Sumi lunch tadi baru nurul makan ni… Boleh lah tahan… ;)

  2. elynn says:

    ko ni su..tergugat posa aku..nak cari kfc la buka nnt..huhu

  3. Alahai…. cepatnya ko makan yea….. aku pun nak terjah untuk rasa….
    hazman aka species1980´s last blog post ..Nando’s Angry Mango Burger @ Midvalley

  4. iswatie says:

    nih rasa nak pi kfc balik kerja nanti
    iswatie´s last blog post ..Kontractor renovation rumah yang murah area Shah Alam

  5. myvitrd says:

    Menarik ni.. balik ni kena cari KFC ni.. hehehe
    myvitrd´s last blog post ..Eyriqazz vs Denaihati Siapa Lagi Handsome

  6. ummiarissa says:

    makan je keje ko ni sumi jelly!
    ummiarissa´s last blog post ..Wordless Wednesday # 10-Nak claim ke tak ni?

  7. wow nampak mcm sedap…pedas tak ni
    Zarul Umbrella´s last blog post ..Wordless Wednesday – Kisah Hati Alyah

  8. Anarm says:

    boleh try nih.. macam sedap je..
    Anarm´s last blog post ..Sikit-Sikit, Lama-Lama Jadi Gunung

  9. Suraya says:

    dah lama tak makan kfc.. nanti nak pergi boleh try menu baru ni..
    Suraya´s last blog post ..Watsons Membership Card Percuma 200 Point

  10. 2 3 kucing berlari
    mana nak sama rasa sumi jeli
    belanjalah saya kfc yg menjilat jari
    lepas baca ni mesti rasa geli geli

    bye bye

  11. kayrul says:

    alamak baru lepas makan KFC minggu lepas, dah terlepas….kena cuba nanti
    kayrul´s last blog post ..Restoran Mohd Chan, Bangi

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: