eh…eh…. tetiba lak leh naik….. betul ker wei?? hahahaha

untuk keyword : eyriqazz vs denaihati

inilah hasilnya………

tetiba kembang kempis pula hidung saya bila tengok jadi yang PERTAMA tu…..hehehehe

tapi untuk keyword : Eyriqazz vs Denaihati

begini pula hasilnya…………..

Jadi no ke 3 pula untuk carian tersebut…… alahai…………

Jadi kalu di kira la kan? kan?? Mana satu yang akan di kira 1st rank dulu??

Adakah : eyriqazz vs denaihati @ Eyriqazz vs Denaihati???

Eyriqazz oit… meh la tolong bagi jawapan wei!! yang mana satu yang akan di kira sebenarnya ni??? waaaa………… tunjuk ajar ku sifu!!!

Nota kaki : Ishk……….. macam mana pula nak maintain menjadi yang PERTAMA sehingga 31.08.2012 ni wei??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Responses to “Tempat PERTAMA di Google Page untuk Eyriqazz vs Denaihati?”

  1. sop says:

    Biasa google akan papar berdasarkan cookies internet kita juga. Contoh jika login user papar lain, vroswer lain, komputer lain, lain hasilnya. Lagi 2 kalas u kita selalu lawat. Utk paling baik, try clear cookies dan search

    Seo akan naik dan turun ikut pelawat.
    sop´s last blog post ..Pusat Servis Toyota Cheras tidak buka hujung minggu

  2. irsah says:

    Pelan2 nah. Tempat tebaik tuh. usaha tangga kejayaan.. betul kan? Mesti boleh nya. Clear cookies dulu. Tenkiu
    irsah´s last blog post ..Eyriqazz vs Denaihati – Cabaran Artikel Relevan

  3. Gempak siot…. dapat TOP 3 pun dah kira hebat laaa…. kalau menang kena belanja aku makan WAFEL DURIAN nie….
    hazman aka species1980´s last blog post ..HAZMAN VS FOOD ( YONG TAU FU RM12 + TAU FU FA )

  4. eyriqazz says:

    Jawapan : Eyriqazz vs Denaihati yang akan diambil kira….
    eyriqazz´s last blog post ..Pengalaman di Tune Hotel Downtown Pulau Pinang

  5. puanbee says:

    haha aku pun gagah search lagi .. adoyai ..
    puanbee´s last blog post ..(MAKAN LOG ) Mr Bean Malaysia Bertempat Di The Curve

  6. tu bukan rank betul tu. cuba bukak guna google chrome incog .sebab tu dah tercampur dengan cookies.nampak dia tulis u have visited this apge 3 times tu kan.sebenarnya bukan tu rank yang betul.
    Rima Alliq Entertainment´s last blog post ..Ella Nikah Juruterbang 7 Julai Ini

  7. titan says:

    ohh..terernya. harap leh maintain lama. manatau..leh menang. :)
    titan´s last blog post ..Nuffnang masih sayang lagi rupanya..

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: