Tempat PERTAMA di Google Page untuk Eyriqazz vs Denaihati?

eh…eh…. tetiba lak leh naik….. betul ker wei?? hahahaha

untuk keyword : eyriqazz vs denaihati

inilah hasilnya………

tetiba kembang kempis pula hidung saya bila tengok jadi yang PERTAMA tu…..hehehehe

tapi untuk keyword : Eyriqazz vs Denaihati

begini pula hasilnya…………..

Jadi no ke 3 pula untuk carian tersebut…… alahai…………

Jadi kalu di kira la kan? kan?? Mana satu yang akan di kira 1st rank dulu??

Adakah : eyriqazz vs denaihati @ Eyriqazz vs Denaihati???

Eyriqazz oit… meh la tolong bagi jawapan wei!! yang mana satu yang akan di kira sebenarnya ni??? waaaa………… tunjuk ajar ku sifu!!!

Nota kaki : Ishk……….. macam mana pula nak maintain menjadi yang PERTAMA sehingga 31.08.2012 ni wei??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

  1. sop June 28, 2012
  2. irsah June 28, 2012
  3. hazman aka species1980 June 28, 2012
  4. eyriqazz June 28, 2012
  5. puanbee June 28, 2012
  6. Rima Alliq Entertainment June 28, 2012
  7. samdaddycool June 30, 2012
  8. titan July 1, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge