Tempat PERTAMA di Google Page untuk Eyriqazz vs Denaihati?

eh…eh…. tetiba lak leh naik….. betul ker wei?? hahahaha

untuk keyword : eyriqazz vs denaihati

inilah hasilnya………

tetiba kembang kempis pula hidung saya bila tengok jadi yang PERTAMA tu…..hehehehe

tapi untuk keyword : Eyriqazz vs Denaihati

begini pula hasilnya…………..

Jadi no ke 3 pula untuk carian tersebut…… alahai…………

Jadi kalu di kira la kan? kan?? Mana satu yang akan di kira 1st rank dulu??

Adakah : eyriqazz vs denaihati @ Eyriqazz vs Denaihati???

Eyriqazz oit… meh la tolong bagi jawapan wei!! yang mana satu yang akan di kira sebenarnya ni??? waaaa………… tunjuk ajar ku sifu!!!

Nota kaki : Ishk……….. macam mana pula nak maintain menjadi yang PERTAMA sehingga 31.08.2012 ni wei??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge