Lama tak update blog…….

On July 11, 2012, in Blog, by Sumijelly

Rasanya lama saya tak update blog… entah kenapa penyakit M sudah muncul. patutnya saya kene kerap update, kalu tidak pelawat blog akan berkurangan… macam mana nak kekalkan prestasi kan??

Lagi pun saya sentiasa tak berkesempatan nak beronline di rumah.. maklum la anak dah 4 orang ni.. macam-macam nak di uruskan… padahal banyak entry yang bertunggak nak kene publish…

Saya tahu, umah dah ada Unifi ni… patutnya makin galak dan mudah la saya nak menulis entry blog.. tapi nampaknya tak der la pulak usaha nak ke arah tu…

Asal balik jer, kerja rumah tak habis2 nak di buat… sampai la ke malam.. sudahnya saya keletihan.. dan ketiduran… bila dha gitu tiap-tiap hari.. nak mengadap blog pun tak sempat… hanya sempat ber FB pun melalui HP…huhuhu

Inysa allah.. saya akan cuba update juga blog ni… tapi tak tahu bila la… nanti bila lagi lama saya tak update, lagi malas la saya punya penyakit ni melekat…hehehehe

Okla… ni pun update sepintas lalu… lain kali saya update yek..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “Lama tak update blog…….”

  1. Tuan punya blog nie dah sibuk dan busy ngan bisnes sana sini….. dengan TAGLINE… Asal Barang Jadi Duit…. ngeh3x
    hazman aka species1980´s last blog post ..Tom Yam Fried Rice @ Noodle Station Mid Valley Megamall

  2. myvitrd says:

    betu tu kata Hazman.. org tu dah sebuk buzt biz.. hehehe.. semoga terus maju dalam perniagaan ye.. anak pun semakin comel tu..
    myvitrd´s last blog post ..Jualan Gudang Pureen Kali Ke-2 Untuk Tahun Ni | 14hb – 15hb Julai 2012

  3. eiela says:

    kadang-kadang saya pun ada juga penyakit M nih
    eiela´s last blog post ..Cerita Eyriqazz Vs Denaihati

  4. KiD says:

    skali skala kita akan terjebak dengan penyakit M nih.. hehehee
    KiD´s last blog post ..Ultrasound 3D

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: