Giant Bubble Putrajaya

Sapa pernah dengar Giant Bubble Putrajaya?? ok.. buang perkataan putrajaya la kan.. jadilah giant bubble…

Sebenarnya bukan kat Putrajaya pun..yang saya jumpa ni kat Bandar Baru Bangi jer…hik3

Dari jauh dah ada signboard ni…

Giant Bubble.. ingat jual makanan ker apa.. sbb nama bubble kan…hahaha

Sekali rupa2nya belon sabun gergasi..hik3

Ni la penjualnya… letak adik manis, konpem la ramai yang datang nak sewa kan..

Konsep Giant Bubble ni, sewa batang nya beserta air sabun.

 

 

Ada 3 jenis size rupanya… dari kecik, sederhana hingga yang besar…

maksud besar tu bulatan atau lubang nak masukkan air sabun dan menjadi 1 buih ikut size lubang tersebut..hik3

Kalu tak paham gak, sila baca cara bermain giant bubble ni…hik3

Best kot tengok orang main…. sebab bila main buih tu jadi besar kan?

Suka Huzaiman bila nampak buih besar tu…..

Terkedek-kedek dia berlari2 nak tangkap la konon… tapi sebelum sampai kat dia dah pecah buihnya..hhahahaha

Saya tak main pun sebab rasa macam sure tak jadi kalu main, jadi biarla jadi pemerhati. lagi seronok kot dari bermain kan?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge