Pakej 2 dalam 1 untuk my IR

Ohya…………….lupa lak nak upkan entry….

Semalam hari jadi my IR……..hehehe… wah..wah..sudah bertambah usianya…

Tak adala sambut beria-riakan.. nak ada kan kek, apa bagaikan……

Kalu nak acara gitu, bagi anak2 jerla.. mereka lagi germbira… kita ni dah berusia ni, sekadar biasa-biasa dah la kan….

Disebabkan ada hari bapa bulan ni dan kebetulan sama lak date ngan hari jadinya…. jadi ambik jerla kesempatan membawa birthday boy makan kat luar kan…

Jadilakan dapat hadiah cawan sebijik tu….hik3

Apa-apa pun selamat hari jadii yek sayang, semoga panjang umur di murahkan rezeki dan semoga diberikan kesihatan yang berpanjangan……..

AMIN…………

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge