SPAM (Versi Bahasa Melayu)

Eh…eh… tak tau pulak sekarang SPAMMER dah pandai guna bahasa Melayu tuk komen….sebab dah banyak kali dapat ok!1

Ayat derang baik punya puji……tapi bila tgk website pengomen tu macam entah apa2 la….

Terharu tak bila baca komen-komen macam ni……

Selalunya saya jumpa blogger yg serius dalam kupasan topic nie… tapi kupasan awak nampak bersahaja.. tq dari peminat blog awak…:)

Setuju!!! satu hari saya yakin blog nie pasti jadi terkenal… awak memang terbaik dalam idea dan penulisan… tahniah

Terima kasih di atas info ni… dah share kat fb… moga2 ramai lagi yg dapat manafaat dari karya awak…

Tapi apakan daya.. semua ni adalah SPAMMER…… sebab komen-komen tersebut tak ada kene mengena langsung dengan entry yang saya tulis….huhuhu

Untung pakai WP.. dia leh tapis komen-komen SPAM ni.. kalu tak mau jenuh dalam blog saya dengna komen2 macam ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge