Cuti-cuti Malaysia di PD

Yeahhhhhhhhhhh…… hari ni saya sekeluarga akan bertolak ke PD sempena hari keluarga opis saya….

Akan bermalam di Hotel Ancasa, PD.

Wow… bila google kat laman web http://www.ancasaresort.com/ ni macam lawa la pulak biliknya…

Tapi macam biasala kan…. gambar yg telah di edit menggunakan photoshop ni kekadang berlainan dengan yang kita tengok secara depan..hik3

 Apartment 1 Bilik

 

 Apartment 2 Bilik

 

Apartment 3 Bilik

Perghhhhhhh………. serba merah ok!

Tapi saya x tau la dapat 1 bilik atau 2 bilik…hik3… tak mungkin la kan sampai 3 bilik.. anak pun kecik2 kot…

Tak per.. kita tengok jer.. adakah sama seperti di laman web atau tidak….hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

  1. JomJalan says:

    Resort tu okay. Cuma memang tak seperti dalam gambar, sbb yg dalam gambar tu semuanya shining2 dan macam baru dicuci 3 kali 🙂

    Last saya ke sana ada kuda kecil utk anak2 naik pusing Ancasa. Tak taulah ada lagi ke tak.

Leave a Reply

CommentLuv badge