Splash Park @ The Mines

Ingat tak hari tu saya bawa anak saya g mandi manda kat Splash Park, The Mines…hehehe

Lupa lak nak share sekeliling nya.. ok..ok.. nah saya kongsikan sekitar tempat tu…

 

Kolam nya tak besar mana pun….. kecik gitu jer..

Tinggi pun sampai lutut kot.. Huzaiman suka mandi.. sebab tak dalam kan..hehehe

Jangna risau..tandas untuk mandi atau bersihkan badan di sediakan.. hanya perlu bawa tuala dan sabun jerla kan… kang tak bersih pula badan…..hehehe\

Ada tempat mainan.. kalau tak nak mandi kan.

Tapi anak-anak saya g bantai pakai baju renang g main kat tempat mainan ni.. dah penat masuk air balik…hahaha

Ada kawasan lapang…

Kalau wat event mesti bestkan.. 1 kawasan tu kita punya.. leh mandi manda kat situ tuk anak…sambil makan2.. hahaha

 

 

Ada 1 tempat pancuran situ…

Tapi kalau tengok post-post orang lain.. tempat ni macam di ubah.. dulu ada la warna warni dan macam payng cendawan.. tak tau kali ni masa saya g tak ada…..

 

Kat luar ada la lukisan 3D…

Leh la snap jap gambar…hehehe

Gini la rupanya sebelum masuk….

Kat tingkat 5 The Mines… naik atas sekaliiiiiiii…… boleh la tuk anak-anak.. tapi saya tak sure kalau hari minggu.. sure penuhkan?

Dan yang penting PERCUMA!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge