Baby Fair dan Member Week untuk Ahli Tesco, banyak penjimatan!

“Jom kita g Tesco” ajak suami saya … yeah!!!!

Saya paling suka kalau dapat pergi Tesco! sebab macam-macam boleh beli di dalam satu bumbung sahaja… baik makanan, pakaian, permainan dan juga alatan tulis anak-anak..

Tesco paling suka saya pergi adalah Tesco Kajang dan Semenyih.. tapi kalau rajin suka g jejauh sikit macam Tesco Nilai ker, Tesco Melaka ker.. tu kalau balik kampung la…

Bila sampai jer Tesco…. memula mesti akan ambik katalog yang kat depan puntu masuk tu kan… nak tinjau dulu apa barang yang murah2 dulu.. nanti boleh terus ambik jer kan…

Seronok tengok dalam Tesco ni, macam-macam barangan ada.. puas hati membeli sebab stok sentiasa ada…. meriah tau.. nak pilih pun puas hati..

Di sebabkan minggu ni untuk Member Week ditambah lagi dengan Baby Fair, lagi la macam-macam ada ko… memang promosi murah giler la…

Cantik-cantik baju baby ko…

Bermacam warna dan bermacam jenis ada… semua ada penjimatan dan sangat berbaloi untuk di beli. Kalau tak tahu nak hadiahkan apa untuk kengkawan yang baru bersalin, boleh apa cari kat Tesco. Banyak pilihan tau…

Memang dari dulu suka beli barangan kat Tesco, sebab murah dari harga biasa dan lebih banyak pilihan.

Pastu… pampers pun ada promosi sekali

Memang lebih jimat dari kedai biasa tau…

Sejak dari dulu memang beli pampers kat Tesco, asal ada promosi berli.. bukan setakat 1 bungkus.. beli tuk stok 6 bulan punya.. sebab murah, jimat dan berbaloi tak kira apa jenama…

Sekarang mujur Huzaiman dah tak pakai pampers lagi.. jadi boleh beli pakaian pula kan..

Tapi pada yang masih menggunakan pampers lagi tu… boleh la tinjau-tinjau harga pampers kat Tesco ni….

Jangan lupa potong kupon penjimatan yang terdapat di katalog Tesco tu..

Beli produk yang berkaitan dan dapatkan penjimatan dari RM6, RM8, RM10, RM20.. banyak kan??….

Manfaat Tesco Member Week

  • Berbelanja RM200 ke bawah untuk mendapat 3x mata ganjaran Tesco Clubcard (untuk ahli Clubcard sedia ada)
  • Berbelanja RM201 – RM500 untuk mendapat 6x mata ganjaran Tesco Clubcard (untuk ahli Clubcard sedia ada)
  • Berbelanja RM150 keatas untuk mendapat Tesco Clubcard PERCUMA (untuk pendaftaran ahli Clubcard baru)
  • Ahli Tesco Clubcard sedia ada berpeluang memenangi iPad Mini dengan mendaftar butiran peribadi anda di laman sesawang Tesco Clubcard www.tesco.com.my/clubcard
  • Dapatkan 2x mata ganjaran Tesco Clubcard dari semua cawangan medan selera Tesco
Tapi apa la gunanya kalau berbelanja banyak-banyak macam tu tapi tak gunakan kad Tesco kan? Apa susah senang aja apply kad Tesco ni wei…

Cara-cara nak daftar Ahli Tesco ni senang sangattt….

  • Pergi mana-mana kaunter Khidmat Pelanggan Tesco
  • Bagi butir peribadi
  • Dapat kad serta merta dan boleh teus gunakan nya..
Mudah kan???

Jadi jangan lepaskan  peluang untuk berbelanja sepanjang Member’s Week ni tau… bukan setakad dapat kumpul mata ganjaran malah dapat memenangi iPad mini dan banyak lagi…

Apa lagi.. jom ke Tesco untuk membeli belah.. lebih jimat, leboh ganjaran dan lebih mudah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge