Menjamu selera di Bangi Kopitiam, Putrajaya

Sebenarnya lama dah nak update pasal Bangi Kopitiam kat Putrajaya ni…. tapi selalu lupa nak snap gambar…hahaha

Sejak Bangi Kopitiam di buka kat Kementerian Pengajian Tinggi, Putajaya ni… ada la jug amenu lain nak makan kan.. kalau nak harapkan Kafeteria kat pejabat saya tu.. emmm.. menu sama, ulang-ulang jer..heheheh
 Kecik jer tempat nya.. tak la besar mana….
Sebenarnya saya dah mencuba bersarapan di Bangi Kopitiam, Bandar Baru Bangi… tapi tak tahu kenapa… kopi nya tak sama macam yang terdapat di KPT punya outlet… heheheh
Kalau datang pagi-pagi.. tak ramai la orang.. jadi pelanggan pertama tau…hahaha
Tapi kalau lewat sikit jam 8.00 pg datang… kekadang penuh..sampai tak der tempat nak makan.. maka kene la tapau makan kat kafeteria jer..hahaha
Mujur menunya ada yang set jer…
Jadi senang pilih….. dan tak banyak mana pun.. maklumla tempat nya kecik.. jadi terhad la sikit..
Ala carte pun ada….
Boleh tambah kalau tak cukup makanan nya…
Antara menu kesukaan saya kalau order…
Set nasi goreng muhibah + Roti bakar Melaka Portugese ni
RM 9.00 sahaja
Boleh la tahan harganya… berbeza sikit harga di Bangi Kopitiam, BBB tu.. mungkin sebab sini kawasan pejabat dan lagi KPT kan banyak student datang.. tu yang murah kot…
Jadi pada yang datang sekitar Presint 5 ni.. leh la singgah di Kementerian Pengajian Tinggi dekat ngan Hotell Pullman jer….
Ialah.. takkan nak makan kat hotel kan.. leh la datang ke Bangi Kopitiam KPT ni…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge