Majlis Perkahwinan di Dewan Melur Garden, Bangi

Semalam menghadiri undangan ke majlis perkahwinan dari kawan my IR…. ala.. kat Bangi jer.. Dari hari tu teringin nau nak g ke Dewan Melur Garden ni, akhirnya dapat gak g…hahahaha

Bila dekat ngn rumah.. maka lambat la g kan.. kami gerak dalam kul 2 ptg.. dengan harapan jangan la hujan dulu sebelum kami sampai..kah3

Masuk jer pintu gerbang.. nampak awan hitam…hahaha

Alamak… nak hujan.. terus tanya my Ir macam.. baju dah tarik? kasut anak dah angkat? bantal dah ambik? hahahaha

Besar juga dewan nya .. parking nya luas dan banyak…

Kalau wat majlis kawen sesuai la sangat kan… tak menganggu lalulintas…hehehe

Tak pernah terfikir pun dalam ni ada dewan tuk di sewa…

Sampai jer nampak dah tempat nak bergambar….

Masa ni terang benderang la nak bergambar.. sebab cuaca cantik lagi.. time saya nanti.. gelap sikit.. sebab dah hujan..hahaha

Lama gak tak makan nasi minyak… hahaha

Makan time kenduri ngan makan biasa lain rasanya….

Serba putih pelamin nya….

Hiasan nya… peghh… chantik ko…

Huzaiman kemain.. selera makan ko.. ni makan sendiri tau….

Dah warning dalam kereta.. makan elok2.. makan sendiri.. jangan lari sana sini…

Tapi lepas makan.. lari jugak dia….huhuhu

 

Ayam goreng dia sedap…

Bertambah-tambah la anak-anak makan…hehehe

Tu dia.. nak bergambar ngan pengantin pun beratur ko.. ramai org

Mas ani tengah hujan lebat.. ambik kesempatan la bergambar.. tak tahu nak wat apa…

Makan dah..minum dah.. bergambar jerla belum…

Bersama pengantin….

Selamat pengantin baru.. semoga kekal ke akhir hayat yek… lawa dan manis pengantin…

 

Suasana dewan…

Ada ekon… tertutup.. jadi memang selesa la…

 

Sebelum balik bergambar kejap kat depan….

Hai..susah tul Huzaiman ni.. suh tengok kamera.. duk pegang sana sini.. kan dah tak nampak muka…

Mujur perasan…lidi yang dia pegang tu nak di bawa balik…. oit. tu pengantin punya la.. marah pengantin.. kalau tak dah sampai umah dah…hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge