Jamuan Raya bersama Malindo Air @ Kelab Tasik Putrajaya

Ni citer hari Rabu lepas… baru nak update.. .eh.. citer masa puasa pun ada lagi lom update..kah3… kene update gak.. sebab nanti x der rekod lak..kah3

27 July 2016 ~ Rabu

20 Syawal 1437H

Dapat jemputan beraya bersama Malindo Airlines kat Kelab Tasik Putrajaya… mujur dekat.. tu gigih g.. kalau KL tu.. memang tak g la..hahaha

Ada goodies bag dari Malindo…

Ala.. ada kacang ngan dodol jer..  tp ada gak cabutan bertuah…hehehe

Kene register dulu….

Tapi sangat kelam kabut gak wei.. memula ikut nama dan agensi… tapi bila dah panjang sgt.. derang suruh sign jer ko….

Maka.. entah apa2 nama tah saya sign…emmm

 

Bergambar ngn awek2 cun la…hahaha

bila bergambar dengan yang lawa.. automatik.. sy terus jadi muda..wakakak (konpem muntah ijao korang)

Bersama ngn kawan2 pejabat…

Star majlis kul 3 ptg.. datang beratur.. duduk.. dengar sepatah dan berpatah2 ucapan dari 2.. 3 orang.. kendian makan.. pastu ada cabutan nombor dalam kul 4.30 ptg gitu

Saya pun mencabutkan diri juga..  4.30 ptg ko.. kang lewat jer sikit.. jemm nak mampussssssssss…kah3

Mujur tak tunggu sampai habis.. nombor L02 tak bertuah untuk saya… tapi selalunya memang gitu.. x pernah bertuah..hahaha

Tapi overal.. makanan sangat mengecewakan.. tengok.. x pernah kan g event tak snap gambar.. mesti akan snap walau macam mana pun..

Giler ko.. bahagian dessert.. sekali jer serbu haaa ko.. liciiiiiiiiiinnn… Pastu nasi goreng.. pergghhh… x der rasa.. ditambah pula dengan pelbagai air PUTIH kooooooo.. hahaha

Tak tahu mana silap… Malindo Air atau Kelab Tasik Putrajaya yang gah tu! kah3…

K bai.. tu jer nak citer.. minggu depan saya tempek citer pasal bahagian saya pula punya jamuan raya…hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge