Senarai Harga Pakaian Baju Sekolah

Rasanya… saya setiap tahun mesti beli pakaian sekolah kat TESCO….. entah kenapa suka dengan jenama SIGNATURE tu….. selesa kot.. dan murah..hahahaha

Jadi.. seperti tahun lepas.. marilah kita paparkan harga pakaian sekolah bagi Bulan Disember 2016 punya….hahahaha<

TESCO
(24 November 2016 – 07 Disember 2016)

 

GIANT
(01 Disember 2016 – 14 Disember 2016)

 

AEON BIG
(04 November 2016 – 02 Januari 2017)

 

MYDIN
(24 November 2016 – 12 Disember 2016)

emmmmmmm…….. selalu antara 4 tempat jer yang selalu saya survey untuk pembelian baju sekolah dan kasut sekolah…. cuma kalau baju sekolah agama jer suka beli tempat lain…hehehehe

UNIFORM GALLERY
(25 November 2016 – 31 Januari 2017)

Uniform Gallery ni terletak kat Bangi …. sebab baju sekolah agama jer beli kat UG…hehehe. Tak tahu kenapa.. mesti g kat UG gak… mungkin kualiti nya dan harga yang berpatutan kot…

Semua pembelian ni kene g cepat… lambat sampai.. kekadang SIZE dah habis… pastu adakala.. adik ada.. abang x ada.. ,dan sebaliknya…

Entah.. kali ni lambat pula saya dan myIR g beli… macam masa tu x der pula nak g… dah la skrg musim hujan.. malas tul nak kuar kalau hujan2…hahaha *alasan*

Okla… pepandai la kita sebagai ibubapa untuk mencari harga, kualiti dan yang penting anak2 selesa serta tahan lama…

Kan best kalau ada baju sekolah yang pas basuh tak yah iron…dan kalis KOTOR hahahahaha. Kalau ada jangna lupa share tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge