Thomas & Friends Happy Meal Toys (02032017-29032017)

Kalau g McDonalds yang di cari adalah mainan dari Happy Meal nya…

Budak ni la.. dia la pengumpul mainan happy meal…

Huzaiman suka benar kalau nak pergi McDonalds… nak pula kalau minggu tu Happy Meal ada Thomas & Friends… lagi la meronta-ronta nak pergi…

Jadi… pada 2 – 29 Mac 2017 ada 2 jenis mainan…. My Melody dengan Thomas & Friends

Jadi dapatla Huzaiman kumpul.. gigih tiap2 minggu pergi..huhuhuhuh

Tu semua dia la tampal….

Tak kasi ibu tampalkan.. dia nak tamal sendiri… hehehehe

Tapi bila dah banyak sangat mainan.. pening kepala la.. mana nak letak pun tak tahu…. tapi yang best nya.. mainan McD ni tahan lama.. takmudha rosak dan elok jerrrr………..

Ok.. tunggu 30hb pula…apa pula mainan dari Happy Meal yang keluar…. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge