Transformer Happy Meal Toys (27042017-24052017)

Rupanya tak update happy meal McD untuk 4 minggu lepas…hik3

Hai… dah tiap2 minggu g beli mainan jer keje nya…hik3

Jadi…. pada 27 April 2017 – 24 Mei 2017..

Koleksi Transformers dan Little Pony menjadi watak utama… tapi dah tentu x beli yang pony… dah semua anak lelaki kan..hik3

Cukup la dapat 4 koleksi ni…

Alahai.. bila nak beli tempat letak koleksi ni.. sebab banyak gak yang hilang..hahahaha

So.. untuk minggu seterusnya.. adalah MINION sempena pelancaran movie Despicable Me 3 yang akan datang…. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge