Hadiah Esklusif Mingguan di IKEA (05062017 – 24062017)

IKEA apa yang tak bestt….. tengok tak beli pun besttttt…hahahahah

So… untuk kaki IKEA..boleh la membeli dan menebus hadiah esklusif ni…. dan syarat2 nya ialah……

Terma & syarat:

  • Eksklusif untuk ahli kad IKEA FAMILY (Sementara atau Tetap).
  • Dihadkan kepada satu penebusan setiap kad keahlian setiap hari.
  • 2,000 pcs setiap hadiah menjadi rebutan untuk setiap kedai IKEA. sehingga stok masih ada dan untuk yang terawal
  • Penebusan mesti dibuat di hari sama pembelian.
  • Penebusan hanya sah untuk pembelian produk perabot dan kelengkapan rumah.
  • Penebusan bermula dari 5 Jun 2017 seterusnya.
  • Jam penebusan: Isnin hingga Khamis: 9.30 am – 10 pm; Jumaat hingga Ahad , dan Cuti Umum: 9.30 am – 11 pm.

jadi, tunggu apa lagi?? kumpulkan hadiah menarik ..kalau tak nak kumpul.. korang boleh beli jer…hahahaha

STELNA – RM1.90
LJUDA – RM3.90

cuma…..untuk hadiah no 3 tu… tak der pula dalam listing IKEA…. so tak tahu harga nya…… mungkin limited edition kot..hehehehe.

Sebab tengok dalam katalog IKEA yang bercorak bowl tu pun RM50.00 …hehehe . Kalau yang plain tu RM13.00

Jadi.. kalau nak kumpul yang no 3 tu memang sesuai.. kalau setakat harga bawah RM5 ni… baikla beli sendiri…hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge