GAN 356 AIR (Ultimate Edition) 3×3 Speedcube

Emmm…… bila dah ada anak bujang yang kaki cube… dia akan cari la merata-rata kiub yang dia nak kan……

Reti lak tu google mana dia nak… siap ajak lagi kita g sana tau…. tapi di sebabkan tak bagi alamat lengkap.. maka tak sampai la tempat yang nak dituju…

Jadi sebagai ibu yang prihatin..hik3.. kita google la balik website yang dia nak sangat pergi tu…….

sekali tengok tempat nya

10-1F Jalan Setia Perdana BE,
U13/BE, 40170 Setia Alam, Selangor
+6019-311 9955

lorrr…….. ajak g Shah Alam.. tapi rupanya tempat tu kat Setia Alam..hahaha padan la tak jumpa…

Tengok2 website tu leh beli secara online… puas ajak beli tempat lain nak gak yang kat website tu gak…emmmm

So cakap ngan Danial… boleh.. tapi guna duit sendiri.. kalau hilang lepas ni x beli lagi.. sebab bukan murah tau,, RM128.00 kooooooo…………

Akhirnya…. setelah membuat rundingan ngan tokey kedai tu… pembelian melalui wasap jer.. bukan dari website.hahaha.. sebab lagi cepat kot…

Sampai la juga barang yang di ingini tu kannnnnn……………..

Apa lagi.. senyum lebar la diaaaaaa….hehehehe

Tanya gak dia ni apa benda…

Katanya tools kalau nak gannti cube dalam tu… entah.. jangan la tanya saya.. tak reti ok… janjji jangan hilang sudah…

Memang sangat laju la… suka la Danial sebab dia dapat main cepat…

Hari-hari duk pegang je kiub ni… sy suh jaga elok2.. sebab guna hasil duit sendiri tu…….

Jadi.. pada siapa yang nak beli yang ORIGINAL… boleh layari website ini

>> http://mspeedcube.com <<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge