Spicy Korean Burger dari McDonalds

“Berapi panas dan sedap, setiap gigitan tidak dapat dilupakan. Didatangi dengan Criss Cut Chips dan air Frozen Fanta untuk kepuasan muktamad”

Kemain tagline nya……….

Nampaknya McDonalds suka menggunakan peluang yang ada untuk menarik rakyat malaysia makan…

Sebelum ni dengan Ayam Goreng Spicy McD.. sekarang burger ala-ala dari Korean pula…

Harga : RM15.99

Sepatutnya air Frozen Fanta… tapi kurang suka.. jadi tukar ngan air Latte…

Tapi fries nya sedap rangup… macam makan potato chip..hik3

Sebenarnya daging nya yang PEDAS la… tapi tak la pedas..

Sedangkan saya makan mee ramen samyang tu pun x berapa pedas.. ni lagi la kurang pedas…

Tapi kita tak tau lidah masing2 kan… mungkin bagi saya pedas.. tapi bagi orang lain tak pedas…

Jadi macam biasala… bila sesuatu yang baru.. ramai nak cuba kan… maka jadi la drive thru tu sesak di waktu malam…

Jadi nak cuba? boleh la dipersilakan.. tapi kalau nak compare pedas…. emmmm… entah la.. cuba dulu baru tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge